Innebandyns hjältar – lyft fram en eldsjäl!

Publicerad
Nominera Föreningar 1920X1080

Sedan 2008 har Folkspel organiserat Årets Eldsjäl för att hylla de lokala hjältarna som gör vårt fantastiska föreningsliv möjligt. Tävlingen ger svenska folket chansen att nominera sina förebilder i kategorierna Inkludering, Ledarskap, Hälsa och Årets Idrottsförening. Nu står anmälan öppen och du kan nominera en eldsjäl i din förening. 

Eldsjälar kan vara ledare, tränare, volontärer eller även medlemmar som går den extra milen för att stödja sin förening. Engagerade personer är ovärderliga för föreningslivet och spelar en avgörande roll för innebandyns framgång och utveckling. Dessa passionerade individer är drivkraften bakom en positiv miljö där både spelare och ledare kan växa.

Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel och rolig sport som alla kan utöva hela livet. För att detta ska kunna förverkligas är hängivna individer viktiga byggstenar för att skapa en gemenskap som man vill tillhöra livet ut. 

Innebandyn är full av eldsjälar. Se nu till att nominera din lokala hjälte, passionerade ledare eller inspiratör och hylla de som hyllas bör. Nomineringen är öppen, så ta chansen att lyfta fram den eldsjäl som inspirerar dig och gör skillnad i vår innebandygemenskap. Låt oss tillsammans ge dessa hjältar den uppskattning de förtjänar.

Nomineringsperioden är öppen och stänger 22 november kl.15.00. Klicka på knappen nedan för att komma till nomineringssidan. 

Publicerad av Johanna Käck

Nominera en eldsjäl här
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS