Dags att nominera till Årets sportförälder 2024

Publicerad
Sportförälder.600X400 Sportf. 2024

För åttonde året i rad tas det emot nomineringar i Årets sportförälder, en tävling initierad av vår samarbetspartner Scandic. Nomineringsperioden pågår från 23 oktober till 10 november. Detta är ett utmärkt tillfälle att lyfta fram de personer som står bakom det fantastiska arbete som läggs ner varje dag för barn och unga inom innebandyn.

Nu finns chansen att lyfta fram de fantastiska sportföräldrar som gör så mycket för alla barn, ungdomar och föreningar. Bakom alla lysande framtidsstjärnor står det föräldrar som kliver upp tidigt för att skjutsa till cuper, matcher och träningar. De släpar på väskor och vattenflaskor, fixar mellanmål och ställer upp som funktionärer. Under säsongen står de troget vid sidlinjen och deras engagemang är ovärderligt för både spelare och föreningar. 

Initiativet Årets sportförälder ger en möjlighet att lyfta fram dem som annars huserar bakom kulisserna. Det finns många vuxna som ställer upp, nästan alltid ideellt. Dessa föräldrar är avgörande för att idrotten ska fungera smidigt. Allt som ofta görs utan att det uppmärksammas, nu får dessa föräldrar en förtjänad plats i rampljuset. 

Nominera din sportförälder och ge dem den hyllning de förtjänar! Precis som förgående år får vinnaren ta med sig hela laget på ett idrottsevenemang inklusive en övernattning på Scandic. Dessutom får vinnaren två platser på Idrottsgalan, VIP-paket med middag och bästa plats på parkett.

10 finalister väljs ut av Scandics jury. Du kan därefter rösta på din favorit mellan 21 nov-8 dec. Den lyckliga vinnaren presenteras i januari på Scandics hemsida. 

Nominera till årets sportförälder 2024
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS