Carl Schwieler finalist i Årets eldsjäl

Publicerad
Carl Schwieler Ledare 2
Varje år utser Folkspel Årets eldsjäl inom en rad olika kategorier. Inom kategorierna finns bland annat Årets ledare – där FBC Sollentunas klubbchef Carl Schwieler är en av tre finalister.

Inför årets säsong slog Rotebro IS, Silverdals IF och Töjnan IBK ihop till FBC Sollentuna. När tre föreningar gick samman så blev det även en ny form av tjänst för klubbchefen Carl Schwieler. 

Men trots att det var ny tjänst som gällde var så arbetssätt och värderingar kvar. 

– Det har jag med mig även i den nya miljön, att inte göra skillnad utan behandla alla lika, säger klubbchef Carl Schwieler Folkspels egen intervju.

Klubbchefen har även ett stort driv att alla åldrar ska finas inom föreningen och att alla är lika viktiga.

– Vi har en ambition att behålla så många som möjligt och så länge det går i klubben. Oavsett om de bara ville komma hit och ha kul, träna och spela för skojs skull eller för de som verkligen satsar på sin sport och vill nå så långt som möjligt.

Nu är Carl Schwieler en av tre finalister inom kategorin Årets ledare. 

Motivering för Carl Schwieler:

”Carl har varit involverad att skapa en av Sveriges största innebandyföreningar och drivs främst av frågan med jämställdhet och gjort att föreningens tillgångar och fördelning mellan kön ska vara jämlikt. En sann ledare och eldsjäl som driver för allas rätt att spela innebandy.”

Rösta och läs mer om Carl Schwieler och FBC Sollentunas arbete i intervjun med Folkspel – tryck här.

Röstningen stänger den 30 mars kl. 15.00.

Publicerad av Martin Almroth

Folkspels intervju med Carl Schwieler
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS