Team Stockholm uttagning 3

Publicerad
Uttagning 2.1

Nu till helgen är det dags för uttagning 3 till Stockholms distriktslag! Vi hör oss för med tränarna Patrik Vestlin och Max Bruce inför kommande uttagningar.


Patrik Vestlin, tränare flickor 16 

Vad har du för förväntningar inför helgen? 
-    Förväntningarna är att vi tar vid där vi var i våras. Vi tränare var positivt överraskade över den jämna och höga nivån på spelarna. Vi ser fram emot mycket glädje och leenden på läpparna. 

Vad väntar spelarna denna helg?
-    En kul helg där spelarna kommer få utmanas i både fystester, teori samt att ta till sig nya taktiska direktiv ihop med nya lagkamrater. 

Efter denna helg ska ni ta ut en träningstrupp på ca 30 spelare. Hur går tankarna inför det? 
-    Det blir en stor utmaning för oss med väldigt många diskussioner för att kunna bygga det bästa pusslet av spelare och individer till träningstruppen. Med så många bra spelare kommer det bli en stor utmaning att välja ut spelarna som går vidare. 


Max Bruce, tränare pojkar 16

Vad har du för förväntningar inför helgen? 
-    Jag ser fram emot att få se 90st spelsugna killar som vill ta en plats i träningstruppen. En härlig energi och kul att få komma igång med innebandy igen efter en lång sommar. 

Vad väntar spelarna denna helg?
-    Det är sista chansen att få visa upp sig för spelarna. Två långa pass med bland annat fystester och mycket fokus på spel. 

Efter denna helg ska ni ta ut en träningstrupp på ca 30 spelare. Hur går tankarna inför det? 
-    Vi ser med tillförsikt fram emot att få börja jobba med träningstruppen men vet att det blir extremt svårt att ta ut truppen. Det är väldigt många spelare som gjort det bra så det blir många tuffa val att göra.  Vi är väldigt ödmjuka inför uppgiften.  

Publicerad av Mathias Wegnebring

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS