SM-truppen klar för Team Stockholm Flickor 16

Publicerad
Header Dil (1)
Team Stockholms ledarstab för Flickor 16 har nu enats om vilka spelare som ska representera Stockholm under Distrikts-SM i januari 2024!
- Det har varit en rolig process med både många (118 spelare) och väldigt många duktiga spelare. -07 är en väldigt stark årskull. Vi har spelat träningsmatcher med träningstruppen för att få se alla spelare i matchsituation vilket varit väldigt givande. Nu har vi tagit ut en SM-trupp, vilket var väldigt utmanande med så många duktiga spelare att välja mellan. Det är en stark trupp med både spets och bredd, många snabba spelare med bra fötter. Det är en mobil trupp där många spelare kan spela på olika positioner och besitter olika spetsegenskaper.

- Vi hoppas såklart kunna få ihop ett slagkraftigt lag. Nu kommer mycket energi läggas på att skapa en bra stämning och ett sammansvetsat lag till SM.

- Vi vill passa på att tacka alla lag och föreningar som ställer upp och ger oss chans att få spela matcher. Det är ovärderligt för oss säger distriktslagskaptenerna Patrik Vestlin och Saga Jernberg.


Stockholm har lottats i grupp fyra tillsammans med Dalarna, Norrbotten och Värmland.
Spelprogram distrikts-SM.


Från och med höstlovet kommer SM-truppen fortsätta med träningar och matcher hela vägen fram till Distrikts-SM.
Schema Team Stockholm Flickor 16.

SM-truppen för Team Stockholm Pojkar 16 presenteras i morgon fredag den 20 oktober.  

SM-truppen Flickor 16
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS