Rekrytering- och spelarutvecklingsansvarig till Stockholms Innebandyförbund

Publicerad
Stockholm Innebandy Banderoll

Är du redo att ta din karriär till nästa nivå och samtidigt ha kul på jobbet? Då har vi drömjobbet för dig!

Stockholms Innebandyförbund är inne på en spännande resa där vi vill stötta våra föreningar med rekrytering och spelarutvecklingsfrågor. Vi vill bli fler innebandyspelare i Stockholm som kan utvecklas i en inspirerande miljö, och just du kan hjälpa oss med det!

Din uppgift? Besöka föreningar och lag för att stötta dem i rekryteringsarbete och spelar- och ledarutveckling på grön nivå, det vill säga de yngsta i vår verksamhet. Över tid ser vi framför oss att tjänsten utvecklas för att täcka hela åldersstrukturen i vår verksamhet.

Vi söker en driven person som är beredd att lägga ner ett stort jobb, ofta på tider då våra föreningar är som mest aktiva det vill säga kvällar och helger.

Vad du kommer att göra:

  • Hjälpa våra föreningar i rekryteringsarbete.
  • Besöka och lyssna in föreningarnas behov.
  • Besöka skolor för att introducera innebandy.
  • Sätta en struktur som föreningarna kan arbeta efter i deras innebandyskolor.
  • Jobba med ledarutveckling.
  • Jobba med spelarutveckling

Din profil:

  • Trivs i högt tempo och gillar att ta kontakt med nya människor.
  • Möjlighet att jobba en hel del kvällar och helger.
  • Intresse för sport och dess samhällsnytta.
  • Självgående med stort driv och god social förmåga.
  • Lyhörd och en bra lagspelare.
  • Intresserad av att jobba med mål och se utveckling inom ditt arbete.


Stockholms Innebandy består av cirka 100 föreningar, många med barn och ungdomsverksamhet. Du kommer att besöka dessa och kommer därmed uppleva våra föreningars likheter och olikheter. Ingen dag kommer att vara den andra lik. Du blir en del av ett team med åtta kollegor som alla jobbar för att ge våra föreningar så goda förutsättningar som möjligt.

Att jobba hos oss på Stockholms Innebandy:

Hos oss på Stockholms Inneband tror vi på att skapa en arbetsplats där alla känner sig som en del av ett team och kan bidra till en energifylld och inspirerande kultur. Vi delar glädje, vi utvecklar varandra och vi bidrar med god laganda varje dag!

Vad gör vi? Stockholms Innebandy verkar för att erbjuda en enkel och rolig sport som alla kan njuta av hela livet. Vi främjar fysisk aktivitet och rörelseglädje, och vi spelar en aktiv roll i att bygga ett starkare samhälle. Med cirka 18 000 licensierade spelare och otroligt många ledare som verkar för att kunna leka, träna och spelar innebandy varje vecka, är vi en stor del av Sveriges idrottsliv.

Anställning: Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med provanställning i sex månader. Arbetet utförs både under kontorstid på vårt Sportkontor i Alvik, men även kväll och helger för att möta våra aktiva på deras villkor.

Lön: Vi erbjuder en fast lön, med individuell lönesättning relaterad till vår bransch. Vi har kollektivavtal genom Unionen.

Ansökan: Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller på något annat sätt. Vi vill inte ha ett personligt brev, utan en kort motivering varför just du är rätt för Stockholm Innebandy. Glöm inte att bifoga ditt CV!

Ansökan senast den 18:e oktober 2024, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor gällande tjänsten kontaktar du Martin Hjelmberg, verksamhetschef på Stockholms Innebandyförbund, på telefonnummer 0722254081. 

Låter det här som något för dig? Läs gärna mer om oss här på hemsidan och skicka in din ansökan via knappen nedan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad av Mathias Wegnebring

Du söker tjänsten här!
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS