Här presenteras ledarna för Team Stockholm Flickor 16

Publicerad
Guldbild
Stockholm Innebandy kan med glädje presentera att Saga Jernberg, Patrik Vestlin och Lena Riddevold har tackat ja till att köra ett år till för Team Stockholm Flickor 16!

Tränare
Saga Jernberg (Senast Hammarby Dam)
Patrik Vestlin (Senast Täby FC DJ-JAS)

Lagledare
Lena Riddevold (Senast Tyresö Trollbäcken Dam)

Tredje gången gillt för er, hur känns det?
Otroligt roligt” Det är ett fantastiskt roligt och spännande uppdrag så vi är väldigt peppade att få chansen att köra en tredje gång

Vad tar ni med från era två tidigare år?
Hur viktig lagkänslan är, att ha en tydlig spelidé som alla kan köras in på, en roll-acceptans och framför allt att ta fram glädjen och en positiv energi hos alla i truppen

Vad ser ni mest fram emot med den här årskullen?
Att få forma och bygga en så slagkraftigt lag som möjligt både socialt och tekniskt men också självklart att få vara med ett gäng taggade och härliga tjejer under resans gång!

Har ni några tips på vad alla nominerade spelare ska tänka på inför uttagningarna?
De ska vara sig själva och våga spela det spel som de brukar i sina klubbar och sist men inte minst ta för sig och ha kul!

Daniel Kölborn, distriktslagsansvarig:
- Vi är superglada att Saga, Patrik och Lena tackat ja till ett år till. En trio som verkligen trivs ihop och som sprider lugn och harmoni i gruppen. De tog med sig väldigt mycket från resan med 06:orna och gjorde ett fantastiskt jobb med 07:orna. Det ska bli väldigt spännande att följa denna resa!

Läs mer om tränarna här!
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS