Jakob Westerlund och Linus Nielsen mottog diplom på slottet för lyckade evenemang

Publicerad
Slottet Pris

Gävle kommun bjöd under veckoinledningen in Gävleborgs Innebandyförbund och representanterna Linus Nielsen och Jakob Westerlund för att representera organistionen på årets ambassadörslunch på Gävle slott. Ambassadörslunchen har tidiagre genomförts en gång per året hos landshövdingen för att prisa och uppmärksamma insatser som bidrar till ökad besöksnäring och varumärkesförstärkande insatser inom Gävleborg. En angenäm inbjudan som i det här fallet syfftade till att uppmärksamma personernas goda insatser inom just besöksnäringen och därmed några av alla event organisationen stått värd för de senaste åren.

Diplom delades ut för evenemangen SM-finalerna i innebandy, Champions Cup, Svenska Cupen, Distriktslags-SM och sist men inte minst World Cup Volt Hockey. Det sistnämnda som fick nationell genomslagskraft då lag från både USA, Kanada, Tyskland, Norge och Danmark gästade Gävle. Personer som dessutom har mer omfattande funktionsnedsättningar. Evenemangen har sedan 2019 har genomförts och projektleds av duon där ett samarbete med förbundets föreningar har varit en oerhört avgörande nyckelfaktor.

Evenemang som sedan 2019 har satt Gävle på kartan som en riktig evenemangsstad och värdstad för Innebandyn.

Aldrig har så många innebandyevent i världen landat i samma stad - det kan vi tacka vår fantastiska eventorganisaiton, alla engagerade och vår kommun. Inte minst alla engagerade i Gävleborgs Innebandyförbund.

Gävleborgs Innebandyförbund vill tacka alla fina föreningar och ideella som har möjliggjort dessa insatser. 

Stort grattis och till projektledarna som också har möjliggjort slutresultatet!

Publicerad av Oscar Hurtig

Samarbetspartners
Dela
Facebook
Länk kopierad!

Relaterat

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS