Vill du vara med på Nacka IBKs resa? Vill du utmanas och utvecklas i din innebandy tillsammans med oss?

Publicerad
Bild1

Vi fortsätter att jobba på att höja kunskapsnivå i alla åldrar. Vår vision är att få fler att fortsätta spela innebandy och erbjuda en miljö som är utvecklande för alla, oavsett om man vill elitsatsa eller spela bara för att ha kul med sina vänner.

För vårt representationslag på damsidan har vi satt ett ambitiöst mål: senast år 2027 ska vi bedriva en verksamhet som motsvarar nivån för topplagen i SSL. Denna satsning innebär att vi kommer att arbeta målmedvetet med alla spelares utveckling, stärka och utbilda tränarstaberna och förbättra våra träningsförutsättningar.

För att nå vårt mål satsar vi på att starta ett uvecklingslag för F2008-2010. En miljö för dig som vill lite mer. Vill du utmanas och utvecklas i din innebandy tillsammans med oss? Ta då chansen att vara med vid de två tillfällen vi kommer ha provträning för vårt utvecklingslag för tjejer födda 2008-2010.

Välkommen och testa om vår miljö passar dig och passa samtidigt på att lyssna mer på sportansvarig från föreningen om den resan vi vill erbjuda alla spelare i Nacka IBK.

Provträningen genomförs i Ormingehallen 23/ 5 samt 30/5 kl.19-20:30

Anmäl dig här!

Frågor eller funderingar kontakta Arvid,Nacka IBK:s föreningskoordinator på flicksidan Arvid Fridh, kansli@nackaibk.se

Förening: Nacka IBK
Kontaktperson: jeanette@nackaibk.se
Mobil: 0700221166
E-post: jeanette@nackaibk.se

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS