Vi rekryterar fler tränare till Hawks JAS / Herrjuniorer!

Aaaa

Planeringen inför 2023/2024 pågår för fullt och inför nästa säsong vill vi utveckla och komplettera Hässelbys HJ/JAS organisation med en eller flera nya externa tränare då en av våra huvudtränare denna säsong erbjudits och tackat ja till allsvenskt uppdrag.

Vi har en stor, ung och ambitiös JAS/HJ trupp och söker i första hand en extern huvudtränare som kan arbeta i team med befintlig huvudtränare. Vi är även intresserade av att få in någon mer assisterande extern tränare som kanske har ambitionen att på sikt utvecklas till huvudtränare.

Planen är att säsongen 2023/2024 ha en trupp på cirka 30-40 spelare i HJ-ålder (födda 2004, 2005, 2006 samt ett nära samarbete för spelare födda 2007). Vi planerar att tävla i Juniorallsvenskan/JAS, HJ Division 1, HJ Division 2 samt med utvecklingslaget i Herr Division 3. Vi har många riktigt ambitiösa spelare och kommer nästa säsong ha riktigt stora möjligheter att exempelvis gå riktigt bra i JAS.

Målsättningen är tydlig – vi ska till Innebandyfesten. Vi har jobbat hårt denna säsong för att få till en riktigt vass utvecklingsmiljö för spelare på olika nivåer och laddar nu för att ta nästa steg. Är du den tränare vi söker som vill vara med på den resan? Eftersom vi är en stor organisation vill vi ha en huvudtränarduo (två huvudtränare) som delar det sportsliga huvudansvaret. Planen är att nuvarande huvudtränare Andreas ”Drommen” Dahlström fortsätter som tränare kommande säsong. Dahlström lång erfarenhet som tränare och egen bakgrund som elitspelare med åtta säsonger i högsta ligan Elitserien/SSL. Vi har redan idag ett bra samarbete och en bra röd tråd till A-laget (topplag i Division 1 säsongen 2022/2023) där ett tiotal spelare i HJ ålder får kontinuerlig träningstid i A-laget.

En handfull spelare från årets HJ/JAS-trupp har denna säsong fått matchtid i Herr Division 1. Även samarbetet med Mörkröd / P07 är etablerat och välfungerande där spelare födda 2007 redan denna säsong kontinuerligt tränat och fått speltid i HJ-serierna såväl som JAS, USMP16 och Bäst i Stan. Målet kommande säsong är att ge fler spelare födda 2007 chansen till träning och match i JAS/HJ. Vi startade redan denna säsong upp ett utvecklingslag i Herr Division 3.

Syftet med utvecklingslaget är att spelare i HJ ålder ska få utveckling och utmaning på seniornivå för att enklare brygga övergången till A-laget. Formerna för utvecklingslaget och samarbetet med HJ/JAS kommer utvecklas ytterligare kommande säsong då vi exempelvis har en hel del ambitiösa spelare födda 2004 som blir överåriga för JAS. Vi har redan idag en stark JAS/HJ organisation med lagledare och övriga roller omkring laget. Det gör att du som tränare kan fokusera på det sportsliga och din tränarroll. Träning och hemmamatcher spelas i fina Hässelbyhallen.

Våra hemmamatcher är något alldeles extra där vi är kända för att ha grymma hemmaarrangemang med närmare 200 personer på läktaren när det är JAS-fredag. Viktiga egenskaper vi söker hos en framtida tränare är förutom sportsliga tränarmeriter är en tränare med starka ledaregenskaper och som är rak och tydlig, och är en god kommunikatör. Vi har en väletablerad tränar/ledarstab och det är viktigt att du gillar att jobba i team. Är du innebandytränare och vill vara med på vår fortsätta resa att tillsammans i ett sammansvetsat ledarteam ta Hässelbys JAS/HJ trupp vidare på resan?

Hör av dig till vår sportchef Jonni Persson idag! Vill du veta med om oss och laget? Vår

webbplats: https://www.svenskalag.se/hsk-herrjuniorer
Instagram: @hawks_herrjunior_jas
Youtube: https://www.youtube.com/@hawksherrjuniorjas3547
Ansvarig Sportchef Herr och HJ/JAS är Jonni Persson. e-post: jonni.persson@hskinnebandy.se
mobil: 073 028 95 58

Förening: Hässelby Hawks
Kontaktperson: Jonni Persson
Mobil: 0730289558
E-post: jonni.persson@hskinnebandy.se

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS