Väsby AIK söker huvudtränare till vår DJ-trupp

Publicerad
Väsby Aik

Vi söker nu dig som vill anta rollen och utmaningen som huvudtränare för vårt DJ-lag.

Truppen består idag av 23 tjejer, varav två målvakter, i åldern 2006-2009 (majoriteten av spelarna är födda 2007).

Vi tränar måndagar och onsdagar. Onsdagar har vi gemensamma träningar med RA, som vi har ett samarbete med säsongen 23/24. Vi spelar i JAS, DJ1, DJ2 och Röd Svår. Samtliga serier har vi mix-lag VAIK och RA. Målet är att vi inför säsongen 24/25 ska stå på egna ben och kunna erbjuda våra VAIK tjejer en bra och rolig utvecklingsresa.

Utöver samarbete med RA så tränar delar av truppen tillsammans med vårt Damlag en gång i veckan. Damerna spelar i D3, men målet är att ta sig upp i D2 till nästa säsong och då kommer vårt DJ-lag tar över huvudansvaret för den serien.

Vi söker nu dig som vill ta ansvar för planering och genomförande av våra måndagsträningar, samplanering med RA på onsdagar och ta ut lag till matcher. Inför säsongen 24/25 kommer rollen innebära huvudansvar för hela säsongsplaneringen, planera och genomföra träningar, samt matcher.

Då vi håller på att bygga upp damsidan i VAIK finns stor möjlighet att vara med och påverka och utveckla arbetet. På herrsidan har vi en stabil organisation med Sportchef, Håkan Fröberg och Herrtänare Henrik Lorendal i spetsen. De är idag med och stöttar vårt DJ-lag och möjlighet till nära samarbete med herrsidan framöver finns.

Låter detta som en spännande utmaning? Tveka inte att kontakta Johanna Wiksten på

johanna.wiksten@vasbyaik.se eller telefon 070-913 48 99.

Vi ser framemot din ansökan!

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS