Stockholm Innebandy välkomnar ny medarbetare

Publicerad
Mårten Engström
Fokus återstart

Innebandyn i Stockholm har drabbats hårt av coronapandemin. Idag har vi inom innebandyn lyckats starta upp vår verksamhet brett igen, men vi behöver arbeta vidare med att nyrekrytera och behålla nya samt gamla medlemmar. 

Stockholms Innebandyförbund är därmed glada att välkomna Mårten Engström till en visstidsanställning (50%) fram till maj 2024 med fokus på att stötta och hjälpa föreningar att rekrytera och behålla spelare. Detta främst genom skolsamverkan och föreningsinsatser.

- Mårten har idag och fram till februari 2024 en halvtidstjänst på NIU i Midsommarkransen och är ett känt ansikte i föreningslivet i Stockholm. Mårten har bakgrund både som tränare och föreningsanställd bland annat i Hammarby IF IBF och Nacka IBK.

- Mårten kommer bli ett utmärkt tillskott till förbundets verksamhet säger Hermine Dahlerus, verksamhetschef på Stockholms Innebandyförbund. Genom sin långa erfarenhet samt sin energi tror vi detta blir ett positivt tillskott för den fortsatta återstarten av innebandyn i Stockholm.

På vilka sätt Mårten kommer bistå föreningar i Stockholm presenteras längre fram. Vill ni redan nu diskutera en idé eller en tanke, hör av er till Mårten. marten.engstrom@innebandy.se

Publicerad av Mathias Wegnebring

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS