Personalförändringar på Stockholms Innebandyförbund

Publicerad
Stockholm Innebandy Banderoll

Nyligen har ett antal förändringar skett på Stockholms Innebandyförbund. Elin Lindberg (ekonomi) och Torbjörn Lundin (tävling) har valt att ta nya steg i arbetslivet och därmed avslutat sina anställningar.

Både Elin och Torbjörn har varit omtyckta kollegor men även kända och uppskattade namn hos föreningarna. Vi önskar både Elin och Torbjörn stort lycka till i sina nya uppdrag.

I och med detta så har vi beslutat om en förändring på Tävlings- och domarsidan, där vi knyter samman områdena till en enhet. Tävling och domare kommer att jobba sida vid sida i ett team framöver. Teamet kommer bestå av Martin Hjelmberg som ansvarig, Daniel Kölborn (tidigare domarkonsulent och distriktslagsansvarig) och Hampus Viking som under hösten och vintern vikarierat för Daniel Kölborn. Hampus har kommit bra in i sin roll och vi välkomnar honom som en permanent del av Stockholms Innebandyförbunds personal. Daniel Kölborn fortsätter som distriktslagsansvarig och tar klivet in i Tävlingsteamet vilket gör att vi får ett samlat grepp kring tävlings- och domarfrågor.

Rekryteringen avseende ekonomitjänsten är fortfarande pågående och vi återkommer så snart vi kan välkomna ytterligare en medarbetare till Stockholms Innebandyförbund.

Publicerad av Mathias Wegnebring

Se hela personalstyrkan här!
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS