Hermine Dahlerus går vidare inom innebandyfamiljen

Publicerad
Hermine Dahlerus Hall Of Fame
Stockholm Innebandys verksamhetschef Hermine Dahlerus lämnar sitt uppdrag efter årsskiftet för nya utmaningar.

- Vi vill rikta ett stort TACK till verksamhetschef Hermine Dahlerus efter en mycket förtjänstfull insats under de drygt sju åren vi har haft förmånen att samarbeta, säger styrelseordförande Fredrik Englund.

Hermine har varit en stark bidragande orsak till att förbundet blivit mer transparant och framåtlutat. Hon har även under sin tid på Stockholm Innebandy lyckats öka servicegraden gentemot distriktets föreningar på ett föredömligt sätt.

Hermine är en mycket omtyckt chef och kollega och även ett uppskattat namn hos föreningarna. Vi önskar Hermine stort lycka till i sitt nya uppdrag som ekonomichef på Svenska Innebandyförbundet.

Rekryteringsprocessen för att anställa en ny verksamhetschef startar inom kort. Under tiden, från och med den 9 januari kommer rollen som tillförordnad verksamhetschef tilldelas nuvarande tävlingsansvarig Martin Hjelmberg.

Styrelsen är glada att kunna presentera Martin som tillförordnad verksamhetschef. Martin har lång erfarenhet av förbundets verksamhet och är redan väl insatt i det pågående arbetet inom förbundet. Det ger fortsatt goda förutsättningar för vidareutveckling av verksamheten i enlighet med förbundets verksamhetsplan.


/Styrelsen

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS