Här presenteras årets domarpar, årets domare och årets rookiedomare!

Publicerad
Årets Domarpar

Fortbildningshelgen för vår domarkår blev väldigt lyckad! Helgen bestod av teoripass, praktik i idrottshallar samt löptest där ca 160 domare genomförde sin årliga utbildning.


Under helgen delades det traditionsenligt ut pris till årets domarpar, årets domare och årets rookiedomare. Nedan presenteras årets pristagare med motivering:

Årets domarpar

Can Asal och Lucas Werelius

Motivering
Årets pris går till ett par som har gjort en fantastisk säsong. Paret har tagit stora kliv i sitt domarskap under säsongen.

Med sitt ledarskap, spelförståelse och förebyggande kommunikation tar de allt som oftast matcherna i land utan några konstigheter.

Deras säsong kan sammanfattas med bl.a 8 SIBF-matcher, Semifinal i SDF-SM, Bronsmatch på Innebandyfesten HJ samt final i Bäst i stan HJ.

Säsongen avslutades med en välförtjänt nominering till SIBF.Årets domare

Kevin HellyMotivering
Årets pris går till en domare som visat på en enorm utveckling, både som människa och domare.

I domarrollen har personen varje säsong tagit stora steg och kanske tack vare domarrollen, även som människa. En omtyckt kollega som alltid är positiv och kollegial.

I sin roll som fadder har hen även bidragit stort till att ge många unga domare en bra start på karriären. Ett föredöme som visat att allt är möjligt om man bara vill.


Årets rookiedomare

Iselle Halldn och Kajsa Remaues

Motivering
Årets rookiepar har i år visat stort intresse för domarskapet med att ta in och använda feedbacken som de fått.

Den stora utvecklingen som detta domarpar har gjort visade sig framförallt på det lägret som hölls för domare under januari månad. De visade prov på god kommunikation, tydligt ledarskap samt att de har en ambition att nå högre - vilket vi värdesätter högt inom domarkåren.

Paret ger ett seriöst intryck och sprider stor glädje omkring sig, vilket också gynnar deras domarskap.

Stort Grattis till alla pristagare!

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS