Under 2017-2019 utbildades distriktets föreningars styrelser i en grundutbildning för organisationsledare genom Föreningslicensen. Nu har några år gått, styrelsesammansättningarna har bytts ut och hjärnan kan ha glömt vissa delar. Samtidigt har grundutbildningen nytt material som är aktuellt för det fortsatta föreningsarbetet.  " />

Grundutbildning för Organisationsledare

Publicerad
Aaaa
Under 2017-2019 utbildades distriktets föreningars styrelser i en grundutbildning för organisationsledare genom Föreningslicensen. Nu har några år gått, styrelsesammansättningarna har bytts ut och hjärnan kan ha glömt vissa delar. Samtidigt har grundutbildningen nytt material som är aktuellt för det fortsatta föreningsarbetet.  

Därför bjuder Stockholms Innebandyförbund in organisationsledare till en digital GU via Teams den 13 april klockan 18.00-21.00.  

Under träffen kommer vi att gå igenom svensk innebandys nyckelfaktorer, RFs riktlinjer för barn och ungdomsidrott samt grundläggande föreningskunskap.  

Utbildningen passar perfekt för nya styrelsemedlemmar eller som en uppdatering för de mer rutinerade organisationsledarna.  

Fokus på utbildningen kommer att vara på vilka sätt styrelsen behöver agera och besluta i syfte att hjälpa och ge verktyg till våra ledare och spelare, kopplat till svensk innebandys utvecklingsmodell.   

Vidare kommer vi självklart öppna upp samtalsrum i syfte att låta er dela med er av egna erfarenheter, idéer och tankar.  

Mer om utbildningen och för anmälan se här!

Väl mött den 13 april! 


Det finstilta

För deltagare som aldrig tidigare gått en GU kommer ledarlicens att utdelas. 
Inga förnyade ledarlicenser delas ut, istället rekommendera VI fortbildningar.   

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS