Forum för ungdomsråd

Publicerad
Många klubblad bredvid varandra

Innebandy ska vara en idrott som alla ska kunna engagera sig i och där vi gemensamt som rörelse tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället. Dessvärre har vi genom åren, rent organisatoriskt, förlorat en viktig byggsten som tidigare varit innebandyn signum: delaktigheten bland unga.   

I dagsläget är det bara en handfull föreningar i distriktet som har en ungdomskommitté/ungdomsråd eller liknande även om intresset för skapandet av ungdomsdelaktighet är stort.

Som ett steg i att ge energi och verktyg till föreningar att starta upp, eller utveckla befintliga ungdomsråd, bjuder Stockholms Innebandyförbund, tillsammans med RF-SISU in till ett forum den 30 november klockan 18.00-21.00.

Under träffen kommer vi att diskutera ramverk, syften samt ge verktyg för arbetet med ungdomsråd samt lära oss av andra idrotters goda arbete.

Målgruppen för träffen är dels föreningar som vill starta upp, samt de föreningar som har en befintlig ungdomsgrupp.

Vi ser gärna att föreningar deltar med både en representant för styrelsen, samt en representant från befintlig eller framtida ungdomsråd.  

När: 30 november 18.00-21.00
Var: RF-SISU, Vretenvägen 4, Solna strand.
Kostnad: Gratis

Under kvällen bjuds det på lättare middag och fika.
Anmälan sker senast den 20 november genom mejl till michael.lawitz@innebandy.se, ange namn på deltagare, förening samt om ni har en ungdomsgrupp eller är i startgroparna för att starta.

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS