Är du Nacka IBKs spelarutvecklare?

Publicerad
Unihoc Blad Svensk Innebandy
En av Sveriges ledande innebandyföreningar Nacka IBK är, sett till antalet medlemmar, en av Sveriges största innebandyföreningar. Vi har aktiva spelare i alla åldrar, från 5-åringar i innebandyskolan hela vägen upp till 83-åringar i Innebandy+.
Vi är en förening för alla där breddverksamheten är vår grund, men vi erbjuder också miljö för de som vill elitsatsa på junior/seniornivå. Vi är en förening på rejäl frammarsch och har väldigt spännande år framför oss.

Vi är en välmående organisation med ambitiösa spelare och ledare som vill bli fler – vår ambition är att gå från knappt 1000 st utövare till 1500 st utövare närmsta fyra åren.

Vi vill nu ta nästa steg och rekrytera en spelarutvecklare!

Rollen spelarutvecklare ska bidra till en positiv spelarutvecklingsmiljö i Nacka IBK och därmed uppnå Svensk innebandys strategiska inriktningar samt att skapa förutsättning för ett livslångt idrottande – innebandy genom hela livet.

Huvudsakliga uppdrag är att främja spelarutbildningen i Nacka IBK genom att fortbilda, inspirera och hjälpa föreningens ledare, och därigenom säkerställa utvecklingen av våra spelare. Detta görs genom att verka för implementering av spelarutbildningsplanen, spelformerna och tränarutbildningen i Nacka IBK:s verksamhet med fokus på överföringen från teori till praktik.

Som spelarutvecklare vill vi att du: utvecklar föreningens ledar- och spelarutvecklingsplan som vi kallar ”Nacka-modellen” sätter en struktur och plan för de utvecklingssteg respektive spelare ska ta, i olika spelformer och spelmoment, från innebandyskolan upp till juniorålder sätter en struktur och plan för de utvecklingssteg respektive lag ska ta, i olika spelformer och spelmoment, från innebandyskolan upp till juniorålder sätter en struktur för hur våra ledare ska ta del av de verktyg de behöver för att ge våra spelare möjlighet att utvecklas enligt den utvecklingsplan vi har ansvarar för att kontinuerligt stötta, utbilda och följa upp våra ledare under pågående säsong ansvarar för innebandyskolans innehåll väljer verktyg (övnings-appar, analysverktyg etc.) föreningen ska jobba med och erbjuda sina spelare och ledare beslutar om vad vi ska ha för fysmodell ansvarar för föreningens cup- och lägerverksamhet.

Din bakgrund Innebandybakgrund som spelare och/eller ledare, helst från förbundsserienivå Administrativ arbetslivserfarenhet, gärna från ideell sektor Erfarenhet från att ha jobbat med verksamhetsplanering, gärna från ideell sektor Meriterande med relevant eftergymnasial utbildning, gärna med relevans utifrån idrottsområdet ex. föreningskonsulent, Sports Management, GIH-utbildning, Bosön-utbildning.

Körkort är meriterande Förutsättningar för anställningen Tjänsten är en heltidsanställning Vår verksamhet och våra medlemmar är aktiva kvällar och helger varpå en stor del av arbetstid är förlagd när våra medlemmar är aktiva, Du utgår från vår hemmahall, Ormingehallen, i Nacka kommun, Tillsättning så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till, eller kontakta vår kanslichef Jeanette Ericsson på 070-022 11 66 eller kansli@nackaibk.se, för frågor. Vi rekryterar löpande, så är det en intressant roll för dig rekommenderar vi dig att ansöka snarast då vi kan avsluta rekryteringen före sista ansökningsdagen 10 november.

Förening: Nacka IBK
Kontaktperson: Jeanette Ericsson
Mobil: 070-0221166
E-post: jeanette@nackaibk.se

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS