Kontaktinfo Pojkar-16

Danne Bron Sundbom

Tränare

Max Bruce

Tränare

Johan Vedin

Lagledare

Tobias Elgebrandt

Medicinsk ansvarig

Här presenteras årets tränare för Pojkar-16

 

Danne Bron Sundbom - Tränare

Vad ser du mest fram emot med denna resa med distriktslaget?
Det är alltid en otroligt rolig möjlighet att få chansen att lära känna samt vara med i utvecklingen av en ny årskull av Stockholms härliga innebandyungdomar. 


Det är min femte distrikslagsresa. Jag har haft två som spelare med pojkar födda 78 och två som ledare för pojkar födda 94. Att jaga medaljer åt Stockholm är helt enkelt en väldigt spännande utmaning och att se dessa lovande stockholmskillar växa under resan och kämpa för sitt Stockholm är inget annat än vackert.

Vilka klubbar har du varit i?
Jag har varit i en drös av föreningar både som spelare och ledare. Som juniorspelare var jag längst i min moderklubb FBI Tullinge samt Täby FC som herrspelare. Som ledare har jag varit som längst i Älvsjö AIK, i nästan 8 år som ledare för herrlaget. En förening, precis som de förstnämnda två, ligger mig varmt om hjärtat.


Vilket är ditt bästa innebandyminne?
Har så otroligt många roliga men även en del tråkiga minnen kring innebandyn men jag ser inte bakåt utan framåt och hoppas denna utmaning blir mitt bästa minne.

Vem för dig är tidernas bästa innebandyspelare?
Finns så många bra och olika typer av spelare men jag svarar nog ändå Christian Hellström, trollkarlen från Skarpbrunnavägen, som också var min ungdomsidol. Det är dock svårt att få en sådan fråga och inte nämna underbara Niklas Jihde.

Vem ser du upp till?
Jag ser upp till alla ideella krafter inom idrotten. Alltså föräldrar som tränar sina och andras barn, de som kör barnen överallt samt de som hjälper föreningarna i bland annat styrelser, sekretariat eller caféer.

Berätta något oväntat om dig själv
Jag har en son som spelar innebandy i Djurgården, fotboll i Hammarby och som tappat två barntänder tittandes på AIK, en gång på Friends Arena och en gång i Solnahallen.


Max Bruce - Tränare

Vad ser du mest fram emot med denna resa med distriktslaget?
Det jag absolut mest ser framemot är att få möjligheten att lotsa Stockholms mest ambitiösa spelare in mot eliten, och få möjligheten att göra det med en sådan rutinerad Kollega i Danne Bron Sundbom. En enorm möjlighet även för mig att få växa och utvecklas. Sen är det alltid roligt och få vara med och slåss om medaljer. 

Vilka klubbar har du varit i?
Jag har till 99% av min resa tillbringat livet i Nacka IBK, där jag främst tränat juniorer tidigare men främst varit anställd de senaste 5 åren. Nuvarande säsongen tillbringade jag i Allsvenskan Södra och Lillån IBK i en roll som assisterande tränare.

Vilket är ditt bästa innebandyminne?
Min första vända med Distriktslaget födda 2003, ihop med Veztman är något jag alltid kommer bära med mig. Det var en liten vändpunkt i tränarkarriären när vi tog Stockholms senaste medalj på killsidan. 

Sen givetvis den historiska premiären i SSL för damerna i Nacka, med allt vad det innebar, var en fantastisk upplevelse att vara en del av.

Vem för dig är tidernas bästa innebandyspelare?
Niklas Jihde

Vem ser du upp till?
Jag har haft turen att under de flesta åren i Nacka fått vara bakom Figge och Mårten som har haft oerhört stor inverkan på mitt innebandy liv. De två har jag lärt mig absolut mest av när det kommer till att driva en förening. Har de senaste åren även fått möjligheten att följa Veztmans fotspår inom Distriksverksamheten. 

Berätta något oväntat om dig själv
Är sjukt bra på flaggor.


Johan Vedin - Ledare

Vad ser du mest fram emot med denna resa med distriktslaget?
Jag ser fram emot att få vara en del av en fantastisk grupp med innebandyspelare/ledare och följa dessa unga talanger i sin utveckling.


Vilka klubbar har du varit i?
IK Ängen och Djurgården som spelare och Djurgården och Täby som ledare.


Vilket är ditt bästa innebandy minne?
Måste nog säga både SM guldet i Avicii Arena och VM guldet med damlaget i Singapore.


Vem för dig är tidernas bästa innebandyspelare?
Det är Emelie Wibron.


Vem ser du upp till?
Ser inte upp till någon speciell person.


Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS