Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Willands IBK söker tränare till herrlaget

Willands IBK är en innebandyförening i Kristianstad med ca 250 medlemmar.

Från knatteliga upp till D1 och H2, motionslag för de äldre och innebandylek för de yngre.

Vår vision är att vara en stabil förening med stort engagemang. Vi skall ha representationslag i högre division samt en bred ungdomsverksamhet som tryggar tillväxten i föreningen. Föreningen ska vara delaktig i utvecklingen av innebandyn i Kristianstadsregionen. Willands IBK ska vara det självklara valet för de spelare som vill ha roligt och utveckla sin innebandy samt ha möjlighet att spela i högre division.

Inför hösten och säsong 20/21 så står klubben inför dilemmat att vårt representationslag i division 2 Herr står utan tränare. Vi söker därför en engagerad, flexibel och sammanhållande coach.

Laget består av en etablerad, kunnig stomme på ca 15 man med uppbackning av flera spelare från bla. vårt division 4-lag.

I ditt uppdrag ingår att coacha laget vid match och träning samt ha en sammanhållande roll mot föreningen och ha ett tight samarbete med de andra herrlagen för att verka för deras framtid och utveckling uppåt. Till din hjälp har du en stab av herrlagsspelare och engagerade plus en styrelse.

Låter detta intressant? Har du fler frågor och funderingar?

Tveka inte för att höra av dig till Carina Olsson, ordförande i Willands IBK

info@willands-ibk.se eller 0723 702049

short_text    Publicerat av Ellen Tillman 2020-04-29, kl 15:31