#SCHYSSTMATCH

Skånes Innebandyförbund vill tillsammans med RF-SISU Skåne, Skånes Fotbollförbund, Handbollförbundet Syd och Skånes Ishockeyförbund göra matchmiljön ännu tryggare och mer glädjefylld för spelare, ledare, domare/matchledare, funktionärer och publik.

Vi tror att skillnad kan skapas, bland annat, genom aktiva handlingar innan matchen som får spelare, föräldrar och ledare att tänka till och fundera över sitt eget och andras beteende i samband med matchen.

För att underlätta för föreningar att skapa ett bättre matchklimat har vi tagit fram ett paket för att kunna jobba med matchklimatet på barn- och ungdomsmatcher. Paketet innehåller:

  • En matchjingel som läses upp av Skånes landslagsstjärna Ellen Rasmussen, att spela upp inför barn- och ungdomsmatcher. Ladda ner jingeln i mp3-format.
  • "Schysst spelare"-kortet som delas ut till en spelare i motståndarlaget efter varje match, en spelare som uppträtt schysst.
  • Materialet "Schysst match"

Sedan tidigare tar vi gärna även emot feedback på din upplevelse på innebandymatcher i Skåne. Lämna din Feedback i Klimatkollen här

Tack för att du bidrar till en Schysst match!

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS