Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Kansli/personal

Ekonomiansvarig:

Jan Palmquist

En instutition på kansliet som nu gått i pension men fortsätter med att ansvara för ekonomin. Janne har överlevt många kollegor och lär finnas med ett tag till. Tyngsta perioden på vårkanten innan budgeten är färdig och perfekt.

 

Innebandykonsulenter: 

 

Mathias Bergsdorf


Den nya "Rookien" på kansliet. Utbildningsansvarig i distriktet och instruktör på Dragonskolans NIU-gymnasium. Har en gedigen bakgrund som spelare på högsta nivå och mångårig erfarenhet av ledarskap.

Per Oscarsson

Oscarsson har som huvuduppgifter att sköta tävlingssidan på kansliet vilket innefattar både Ungdomsserierna och Distriktsserierna. Dessutom jobbar Per med arrangemang som SDF-SM, Utvecklingslägret mm. Har verkat som ledare i ett 10-tal år tidigare.

Håkan Boström

Inte längre"Rookien" på förbundet då Mathias tagit över den rollen. Har varit med som ledare under många år och är väl insatt i sporten. Är en bra resurs på kansliet där han huvudsakligen jobbar med tävling olika administrativa uppgifter.  

Bobby Hjelte

Skellefeåbaserad anställd och i den staden samma legend som Putte är i Umeå. Efter massor av år som spelare och tränare är Bobby anställd av VIBF med inriktning på tävling och innebandygymnasiet i den norra länsdelen.