Dags att anmäla sig till uttagningen för 07-distriktslaget! 

ALLA spelare födda 2007 är inbjudna att delta under första uttagningsfasen - Upptakten – och man anmäler sig själv genom att fylla formuläret som finns länkat. Det är alltså du som spelare som själv anmäler dig och alla anmälda är inbjudna till våra tre upptakts-träffar. Sista anmälningsdag är SÖNDAG 19 mars. Se till att även dina kompisar anmäler sig i tid!

Inför första träffen (datum ej klart men räkna med efter påsklovet) så får man en ny kallelse med information. Man bekräftar där sin anmälan genom att betala in anmälningsavgiften (250 kr) via Swish till Västerbottens Innebandyförbund och dess ansvarige, David Lundberg. Info om det kommer alltså i nästa kallelse. Ingen behöver betala nu.

Alla som anmäler sig deltar i upptakts-delen. Ingen uttagning sker inför dessa träffar. Vi kommer efter det att kalla en något mindre grupp spelare efter sommaren innan den sista delen av uttagningarna genomförs under hösten. SM-truppen brukar sedan tas ut i månadsskiftet oktober-november. Ansvariga för dessa uttagningar är våra förbundskaptener som kommer presenteras i samband med Upptakt 1.Upptakten (för alla anmälda):
Består av 3 stycken träffar där:

* Träff 1 är en ren innebandyträning som genomförs på två orter, Umeå och Skellefteå. Man deltar på den ort man bor närmast men kan byta ort för en träff om man fått förhinder den bestämda kvällen. 

* Träff 2 är en teorikväll (på bägge orterna) där vi pratar distriktslaget, uttagningspolicy och lagbygge samt resan fram till SM…men också vår syn på viktiga faktorer för dig som ser längre bort än SDF-SM. Vad krävs det för att en spelare ska gå från intresserad innebandytonåring till fullfjädrad SSL-spelare? Kvällen är helt teoretisk och genomförs antingen i skollokal eller online. Hit är även er tränare samt föräldrar inbjudna. Även här får ni mer info i samband med kallelsen till träff 1. 

* Träff 3 är en cup-dag där alla spelare träffas i Umeå för en matchdag där ni delas in i lag slumpvis och spelar mot varandra. Alla spelar minst två matcher. Räkna med att den genomförs i början av maj.

Bra att veta:

Anmälningsavgiften för en spelare är 250 kr. Bor man i Skellefteå så tillkommer det en kostnad ifall vi bokar buss ner till träff3 och man vill åka med den. Det beror lite på antalet anmälda. Det är den enda övriga kostnaden spelaren kommer ha innan en ev. SM-avgift ska betalas. Den betalas av den uttagna SM-truppen och brukar vara ca 2500 kr. Den inkluderar kläder, resa, boende och mat under SDF-SM som genomförs i Umeå januari 2024.

Anmälningslänk: FLICKOR FÖDDA 2007   - https://forms.gle/JzLbuX9JfFwRyfUi7

Anmälningslänk: POJKAR FÖDDA 2007   - https://forms.gle/Pk45Sq9A8bajCjEd9 

Kostnad som förekommer kring distriktslaget för föreningen:
Föreningarna kommer att faktureras en summa för träffarna efter första upptakterna. 50 kr per spelare för zonträff, 50 kr för zonmatch, 50 kr breddläger samt 500 kr per spelare som blir uttagen till SM. Dessutom kommer förening med mer än 3 anmälda spelare att faktureras en hallhyra motsvarande 500 kr.

Frågor gällande upplägg eller anmälningsförfarande:
David Lundberg
070-6362922 eller E-post

Sista anmälningsdag är alltså söndagen den 19 mars.

Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS