" />

Klimatkollen - din upplevelse av matchen

Publicerad
Manlig Domare Pratar

Inför kommande säsong kommer vi intensifiera arbetet med trygg innebandy genom att belysa och sätta fokus på hallklimatet runt om i distriktet. Som en vidareutveckling av vårt gemensamma projekt "Trygg Innebandy Västergötland" kommer vi därför införa ytterligare en ny satsning utöver det nya införandet av Matchvärdar i blåa och röda serier. 

Klimatkollen är ett verktyg för att utveckla klimatet inom Västgötsk Innebandy och i distriktets hallar. Alla inblandade i en match har genom detta verktyg möjligheten att ge feedback på hur det ser ut i våra hallar. Du har möjlighet att ge feedback på spelare, ledare, domare, publik och funktionärer. Arbetet går ut på att skapa ett sunt hallklimat för både spelare, ledare, domare, funktionär och publik. Alla ska känna en ömsesidig respekt för varandras roller och uppgifter kring en match.

Försök att vara så konkret som möjligt i dina omdömen och var medveten om att Klimatkollen är till för både positiv och negativ feedback.

Observera att detta inte fungerar som anmälan utan som ett sätt att ta fram fakta kring hallklimatet, som vi måste vara mycket rädda om för att behålla glädjen och intresset för innebandyn.

Information som lämnas via Klimatkollen behandlas konfidentiellt av Västergötlands Innebandyförbund genom tjänsteman, kommitté eller styrelse. Feedback utan avsändare kommer inte att beaktas. Du som skickar in till Klimatkollen kommer inte att få någon feedback, däremot hör vi av oss om vi har kompletterande frågor. 
TACK FÖR ATT DU VILL UTVECKLA VÅR INNEBANDY!

Publicerad av Markus Andersson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS