Ingarö IF 1920X1080

Foto: idrottsfoto.com


Säsongens schysstaste lag tilldelas det lag i distriktet som genom sitt agerande är ett föredöme för Svensk Innebandy, både på och utanför plan.


Årets lag tilldelas Ingarö IF Flickor 2010-2012 som på ett föredömligt sätt bidrar till att alla individer känner att innebandy är mer än bara en sport!

Nominering

Som domare blir man väl omhändertagen av såväl spelare, ledare och funktionärer när det nalkas till match för Ingarös Flickor 2010-2012 i Ingarö sporthall.

Det är ett schysst spelande lag som hejar och peppar varandra i såväl med som motgång. I det här laget ligger helt klart det positiva innebandyklimatet i centrum där alla vill vara med och spela trots åldersskillnaden. Tjejerna har dessutom hittat på en egen ramsa om Ingarös vargar som de sjunger efter varje match!

 Som grupp är man välkomnande och behandlar domare, motståndare och lagkamrater med respekt. Laget som trots pandemin vuxit ser till att de nya spelarna känner sig välkomnade och trygga i gruppen. 

Man visar att man brinner för innebandyn och sin förening när man som exempel åker till grannkommunen för att heja på föreningens representationslag.

Det här är ett fantastiskt lag väl värda utmärkelsen årets lag i Stockholm!

STORT GRATTIS till utmärkelsen Årets lag i Stockholm, hur känns det?
- Vi är så stolta över utmärkelsen Årets lag och tackar ödmjukast för både nomineringen och att kommittén sedan valde just vårt lag! Vi är imponerade över våra tjejers insats och glädje både på och utanför plan. Vilket lag vi har! 

Varför tror du ni vinner utmärkelsen Årets lag i Stockholm?
- Vi är en åldersblandade grupp (födda 2010- 2013) som välkomnar ”nya” spelare  varje säsong allteftersom fler tjejlag tyvärr lagt ner i vår förening.

- I dagsläget är vi endast tre tjejlag kvar på vår lilla ö, Ingarö. De tjejer som spelat i laget sedan början (2018) tar ett stort ansvar för att få de nya tjejerna att känna sig välkomnade och trygga både på träningar och på matchplan med både  tips och pepp!

- Dessutom gör vi mycket kul ihop, alltifrån pizzakvällar  och mixträningar med P11-laget till sargvakter åt föreningens representationslag. Vi tränare är otroligt stolta över våra tjejer, säger Lill Cronås en av tränarna för Ingarö IF Flickor 2010-2012.

Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS