Tränarseminarium - Special Teams

Publicerad
Per Wiklund

Fredagen den 10 november arrangerar vi ett tränarseminarium med fokus på ”Special Teams”, dvs numerära över- och underlägen. Seminariet hålls av Niklas Nordén som är en av två förbundskaptener för svenska herrlandslaget.  Efter seminariet ser vi SSL-matchen mellan FC Helsingborg och regerande mästarna Storvreta IBK.  Seminariet riktar sig till dig som är tränare på röd/svart-nivå.  

När: Söndagen den 10 november

Tid: Seminariet börjar 13.30 och matchen 15.00 (slut ca 17.00)

Var: Idrottens Hus, Helsingborg   

 

Niklas Nordén

Niklas Nordén började sin tränarkarriär i Skåne och Skånelaget. Sen blev det uppdrag i FC Helsingborg innan han gick vidare till SSL-laget Växjö. Därefter fortsatt Niklas till Svenska Innebandyförbundet och rollen som spelarutvecklare innan han blev en av två förbundskaptener för Sveriges herrlandslag. Niklas är en passionerad och listig tränare som brinner extra för små detaljer i spelet. Viljan och modet att testa nytt kombinerat med en analytisk förmåga underbyggd av mängder av statistik är andra tränardrag hos Niklas. I december jagar det svenska herrlandslaget med Niklas i spetsen sitt tredje raka VM-guld   

 

Anmälan

Anmäl dig via vår hemsida och betala in deltagaravgiften om endast 400 kr på Skånes IBFs bankgiro 5038-7349. Det krävs alltså att både anmälningsavgiften och anmälan via hemsidan är oss tillhanda för att ledaren ska kallas till seminariet. Vi kan ta emot max 30 deltagare, först till kvarn!

Sista anmälningsdag - söndagen den 3 november. 

Anmäl dig här! 

Foto: Per Wiklund

Publicerad av Mikael Jeppsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS