Idag hyllar vi alla chefer!

Publicerad
Henrik Paulsson Pokal Hemsida

Visste du om att det idag är "Alla chefers dag"? Det vet vi, och därför sprider vi vidare budskapet och passar på att hylla vår egen chef. Hylla din chef också!

Idag, den 16 oktober, firas chefer världen över. I Sverige tar chefsorganisationen Ledarna ledningen för att uppmärksamma Alla chefers dag. Syftet med dagen är att belysa vikten av gott ledarskap och framhäva chefernas betydelse för verksamheters framgång.

Som en del av firandet driver Ledarna kampanjen ”Like a boss”, där allmänheten uppmuntras att visa uppskattning för sina chefer. Genom att dela inlägg i sociala medier kan medarbetare lyfta fram sina chefer och på så sätt uppmärksamma det viktiga arbete de utför.

I Skånes Innebandyförbund är det Henrik Paulsson som är verksamhetschef. Han är en mycket uppskattad chef och kollega bland personalen. För att få kläm på hur en bra chef är enligt honom själv, ställde vi frågan...

Hur är en bra chef, enligt dig?

– Det finns såklart inte ett enskilt rätt svar på hur en bra chef ska vara, utan jag tänker att det har väldigt mycket att göra med vilken organisation du är chef i, hur många anställda du är chef för etcetera, säger Henrik Paulsson och fortsätter:

– Med det sagt så är en grundbult för mig som person och därmed även som chef och ledare att vara ständigt nyfiken och väldigt ödmjuk inför det faktum att jag som chef och vi som organisation aldrig är fullärda. Vi är duktiga på mycket vi gör på Skånes Innebandyförbund och jag är väldigt stolt över mina medarbetare, men vi ska också alltid vara lyhörda och lyssna av vår omvärld och inte minst de skånska innebandyföreningarnas önskemål.
 
– Nyfikenheten leder till att jag är ständigt öppen för att testa nya saker och driva förändring. Om något vi testar inte blir lyckat, ser jag det som en värdefull lärdom för framtiden – det är genom att våga prova och utvecklas som vi tar oss framåt.

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS