Björn Gyllensjö: "Flickinnebandyn ligger mig varmt om hjärtat"

Publicerad
Björn Gyllensjö Hemsida

För att Skånes Innebandyförbund överhuvudtaget ska fungera krävs det en kompetent styrelse. Styrelsen är förbundets näst högsta organ som tar besluten när distriktsmötet inte är samlat. I vår styrelse finns det nio medlemmar som omfattas av rollerna ordförande, vice ordförande och ledamöter.

Björn Gyllensjö brinner för föreningslivet. Ledamoten i Skånes Innebandyförbund gör nu sitt tredje år inom förbundet, och de kommande åren kommer han att verka för "Trygg & Schysst innebandy".

Varför valde du att engagera dig som styrelsemedlem?

– Föreningslivet är något som är väldigt viktigt i dagens samhälle och med två döttrar som spelar innebandy var valet enkelt att engagera sig.

Har du tidigare haft/har nu en annan roll inom liknande organisation/förening?

– Tidigare varit tränare för Malmhaug F04. För egen den var det fotboll som gällde med spel i Malmö FF upp till juniornivå och därefter i Limhamns IF på seniornivå.

Finns det någon hjärtefråga som du arbetar extra för?

– Flickinnebandyn ligger mig varmt om hjärtat då mina döttrar spelar. En fantastisk sport för tjejer. "Trygg & Schysst innebandy" är något som jag kommer ha extra fokus på i mitt styrelsearbete framöver.

Vad gör du utanför Skånes Innebandyförbund?

– Jag jobbar som Account Manager inom golfen med Norden som distrikt.

Vad är det bästa med din roll som styrelserepresentant?

– Då jag är ganska ny i innebandyvärlden, och inte har spelat själv, så har det bland annat varit att träffa alla föreningar på våra träffar och skapa nya relationer. Höra deras kloka tankar om hur vi kan förbättra sporten vi tycker så mycket om. Det har blivit ett härligt engagemang runtom i Skåne som vi kan bygga vidare på.

Varför är innebandy en sådan fantastisk sport?

– Enkel för ungdomar att börja med. Fart och fläkt, och som supporter kan man aldrig koppla av.
Innebandy bidrar till gemenskap, glädje och folkhälsa. En härlig lagidrott.

Kontakta Björn
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS