Skånes Innebandyförbund söker kommunikatör

Publicerad
Vi Söker En Kommunikatör

Är du en engagerad och kreativ kommunikatör med passion för innebandy? Vill du vara med och stärka skånsk innebandys varumärke och öka dess synlighet? Då kan du vara den vi letar efter! Skånes Innebandyförbund söker nu en kommunikatör på 20 % som kommer att spela en viktig roll i att lyfta fram och kommunicera innebandyns betydelse i Skåne.

Hos oss på Skånes Innebandyförbund kommer du att vara en viktig del i arbetet att stärka Svensk Innebandys långsiktiga utveckling i Skåne och Sverige - vi vill bli folksporten för alla, vi vill våga tänka nytt och vi vill göra skillnad i samhället. 

Om uppdraget
Som kommunikatör kommer du att ha en central roll i att utveckla och förstärka Skånes innebandys varumärke och kommunikation. Uppdraget är nytt och det exakta upplägget på ditt arbete beslutar vi om tillsammans med dig. Det viktigaste är att du har ett driv att utveckla innebandyn i Skåne.

Meriter
Vi söker dig som har en stark känsla för kommunikation och varumärkesbyggande. Du får gärna ha:

  • Erfarenhet av att skapa och hantera innehåll för olika digitala kanaler och sociala medier.
  • God förmåga att uttrycka dig i skrift och tal på både svenska och engelska.
  • Intresse för och kunskap om innebandy eller annan idrott samt föreningsliv


Omfattning och villkor

Uppdraget är tidsbegränsat till och med 241231, men kan komma att förlängas. Det är ett arvoderat uppdrag motsvarande 20 % arbetstid och är varierande i arbetsbelastning under perioden beroende på aktiviteter och evenemang. Arbetet innebär flexibilitet i såväl tid som plats och kan till stor del utföras på distans. Det kommer dock innefatta arbete på kvällar och helger eftersom det är då många av föreningarnas verksamhet äger rum.

Det ges möjlighet att ha en skrivbordsplats på Skånes Innebandyförbunds kontor i Malmö. På samma våning på Malmö arena arbetar RF-SISU Skåne och merparten av övriga skånska idrottsförbund.  

Ansökan
Ansök genom att skicka in max en A4-sida med hur du tycker skånsk innebandy behöver utvecklas inom  varumärkesbyggande och kommunikation samt vad du skulle kunna bidra med inom de områdena. Du får gärna bifoga ditt CV. Maila din ansökan senast 230913 till skane@innebandy.se. Sätt rubriken på din ansökan till "Kommunikatör - Skånes Innebandyförbund".

Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och driven kommunikatör till vårt team, som tillsammans med oss vill utveckla innebandyn i Skåne!

Om skånsk innebandy
Innebandy är en av Skånes största sporter med drygt 9 000 licensierade spelare och 60 föreningar. Skånes Innebandyförbund är en del av Svensk Innebandy och ansvarar bland annat för att administrera serier, utbildningar samt marknadsföra, utveckla och stärka innebandyn i Skåne. 

Frågor?
Frågor om tjänsten skickas till Skånes Innebandyförbunds verksamhetschef Henrik Paulsson på henrik.paulsson@innebandy.se.

 

Publicerad av Henrik Paulsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS