Mattias Persson ny kommunikatör i Eslövs IBF

Publicerad
Mattias Persson Eslöv Porträtt 1

Eslövs IBF har bestämt sig för att stärka upp sin kommunikativa sida. Nu står det klart att Mattias Persson är ny kommunikatör i föreningen, och han återvänder med en gammal röd tråd som han vill återuppliva.

"Syns man inte, finns man inte". De orden får undertecknad höra av såväl Eslövs IBF:s ordförande Hans Isacsson och Mattias Persson när vi hörs av på telefon. Den sistnämnda är mångårig innebandyfotograf och nästintill dagsfärsk i sin roll som föreningskommunikatör i Eslövs IBF. Nu ska han alltså se till så att föreningen syns – mer än på bilder – igen.

– I min roll kommer jag att se till så att hemsidan och de sociala medierna hålls igång. Det är ett uppdrag jag hade tidigare i föreningen, innan jag gick fullt ut med att enbart fokusera på fotografering, säger Mattias Persson.

Exakt hur rollen kommer att vara utformad är ännu oklart. Det viktigaste var i första hand att förverkliga planen om att få igång kommunikationen på nytt. 

– Jag upplever föreningen som familjär och viljestark. Det finns många viljor här, vilket ger en enorm potential i att kunna drömma större. "Syns man inte, finns man inte" och genom att hålla uppe ett kontinuerligt flöde kan vi locka till oss fler spelare, exempelvis, berättar Mattias som också har varit verksam i föreningens styrelse.

Vad har du själv för visioner kopplat till uppdraget?

– Senast hade jag och Johanna (Löthberg, tidigare styrelseordförande i Eslövs IBF) en visionsplan om att sätta en röd tråd som skulle genomsyra i hela föreningen. Ett upplägg som skulle innebära i hur vi kommunicerar i föreningen, vad som gäller och en bättre helhet bland lagens egna konton (på sociala medier). Det blev aldrig av då. Nu har vi ett ypperligt tillfälle att ta vid där vid slutade och bygga därifrån, säger Mattias Persson.

Publicerad av Wilhelm Nilsson, wilhelm.nilsson@innebandy.se

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS