Bildsvep: Mini-VM och grillade korvar satte punkt för säsongen

Publicerad
Bild Avslutning (2)

Sommaren närmar sig med stormsteg. Efter en lång säsong har nu föreningarna visat sin uppskattning till medlemmarna genom att bjuda in dem till säsongsavslutningar. Det har blivit mycket innenbandy, men lika mycket glädje och kärlek.

FC Cimrishamn:



Laget från Simrishamn avrundade säsongen i Jonebergshallen. Där mixade man ihop två barn- och ungdomslag och några motionsspelare som fick spela ett antal jämna matcher. Dagen avslutades med att föreningen bjöd alla barn, föräldrar, ledare och funktionärer på grillad korv i strålande solsken.

FC Helsingborg:



300 barn och ungdomar ungdomar fick avsluta säsongen med turneringsspel då lagen mixades. Självfallet hanns det också med medaljutdelning till samtliga spelare och de lag som vunnit serien. Barnen och ungdomarna fick sedan gå hem mätta efter att ha fått i sig ett par korvar.

Gantofta IBK:



I Gantofta avslutades säsongen genom en internturnering med blandade lag på småplaner, grön, blå och röd nivå, med cirka 150 deltagare. Föreningen stod också för fika och prisutdelning.

Hofterup IBF:



Nu är det mindre än 200 dagar kvar till VM i Malmö. I Hofterup har man redan smygstartat. På säsongsavslutningen arrangerades ett mini-VM för föreningens barn och ungdomar. Lagen blandades och fick representera länder så som Frankrike, Spanien och Schweiz. En turnering som blev väl uppskattad.

– Det var Kevin Malmros, vår A-lagsspelare, som kom med idén. Upplägget var riktigt roligt. En härlig dag då de yngre fick se upp till sina äldre lagspelare, säger Hofterups IBF:s föreningsrepresentant Ina Jarnekrantz, 



IBS Svedala Eagles:



Svedala Eagles hälsade att föreningsdagen gick i gemenskapens tecken. Från de allra minsta upp till seniorerna mixades i lag, för att sedan göra upp i en turnering. Mellan matcherna väntade utmaningar, god mat och olika uteaktiviteter för att öka på gemenskapen ytterligare i föreningen.



Malmö FBC:


En fullsatt sporthall ramade in Malmö FBC:s föreningsavslutning när medlemmarna mellan tre år till 60plus samlades.

Det hela inleddes med lagindelning, där huvuddelen av denna dag var att spela innebandy med medlemmar från olika lag. Under tiden fanns det också hinderbana och prickskytte att utmanas i. 

I sedvanlig ordning delades utmärkelser ut till medlemmarna. Under prisutdelning dök helt plötsligt ett nystitftat pris upp – "Årets FBC:are". En titulering som ges den medlem som visat upp ett otroligt engagemang, en lojalitet och ett driv för innebandy i Malmö, i Skåne och vidare. Första innehavare av priset blev Per-Henik "PH" Rasmussen.

VV-84 SK Bjuv:

Även i Bjuv var det tävling som stod på menyn. Samtliga ungdomslag, förutom innebandyskolan, samt senior- och motionslag delades in i olika lag. Totalt spelade dryga 100-talet en internturnering, vilket blev mycket lyckat. Därefter väntade prisutdelning och varsin grillad burgare.

Willands IBK:



Willands IBK körde en avslutningsdag enligt tradition – Willandsdagen. Föreningen samlar då ihop alla lag – från knatte till senior. Alla medlemmar mixas sedan i lag och drabbar samman i en "3 mot 3-turnering". Samtidigt fanns det också möjlighet att testa vingarna i hinderbanan från PantaMera. Givetvis fanns det också korv och dryck för samtliga deltagare.

– En härlig lördagförmiddag med gemenskap, berättar Carina Olsson, ordförande i Willands IBK.

Publicerad av Wilhelm Nilsson, wilhelm.nilsson@innebandy.se.

Läs mer: Bildsvep: Flera säsongsavslutningar avklarade
Sugen på innebandy? Hitta ditt lag här!
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS