Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Kursmaterial

Info om kursmaterial

Tränare som ska gå utbildningarna ska själva köpa foldern som innehåller koden för inloggning till utbildningsportalen. De köper den via Idrottsbokhandeln. Där beställer du hem den utbildning som du avser att genomföra. En eller två dagar senare kommer du få foldern med koden i brevlådan, och således också kan logga in på respektive utbildningswebb som finns på utbildningsportalen.

Första gången du besöker utbildningsportalen så behöver du registrera dig med din e-postadress. Det kostar ingenting. Du går in och registrerar dig på Utbildningsportalen.
Om du sedan klickar in dig på exempelvis tränarutbildningarna så kommer du se att du behöver en kod för att låsa upp respektive utbildningsmaterial. Den koden får du i den folder som du köper via Idrottsbokhandeln.

Tränarna ska köpa foldern till den utbildning som hen avser att genomföra i god tid innan utbildningstillfället. Och att hen måste läsa och ta del av materialet i utbildningsportalen innan det fysiska utbildningstillfället. Annars kommer inte kursen att bli så bra som vi alla förväntar oss att den ska bli. Kursupplägget bygger helt enkelt på att deltagarna har läst in sig på materialet innan det fysiska utbildningstillfället.

Vi rekommenderar föreningarna att köpa in foldrarna centralt om det är många ledare som ska genomföra en utbildning. Det förutsätter ju dock att föreningen löser distributionen av foldrarna/koderna i nästa steg, så att tränarna hinner logga in och läsa materialet innan utbildningstillfället.