Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Ny ledare klar till Framsteg Tjejer

Ny ledare till Framsteg Tjejer

Vi har nu klart med ytterligare en ledare till vårt tjejprojekt Framsteg Tjejer. Vi välkomnar Jessica Larsson från Mariestad till vårt ledarteam.

Vem är du? Berätta lite om dig.
- Jag heter Jessica Larsson, en idrottsnörd från Mariestad som förutom att ha innebandy som ett stort fritidsintresse även har idrott som jobb på Handbollförbundet Väst och Svenska Handbollförbundet. Den perfekta kombination av två härliga publiksporter!

Hur ser din bakgrund inom innebandyn ut?
-Jag spelade själv i många år och efter det har jag varit ledare för barn- och ungdomar i IBK Lockerud Mariestad, distriktlagsledare för ett par årskullar i Västergötland samt jobbat på några SFYC-läger.

Vad betyder innebandy för dig?
-Innebandy betyder mycket för mig. Inte bara för att sporten i sig är fruktansvärt rolig utan för att den har gett mig mina bästa vänner och många härliga minnen.

Vilket är ditt roligaste ögonblick inom innebandyn?
- Jättesvårt att välja, men de roligaste ögonblicken har varit i min roll som ledare när man ser hur tjejerna växer både som spelare och som människor.

Varför har du valt att vara ledare i Projekt "Framsteg Tjejer"?
- Jag vill gärna vara med och bidra till att tjejinnebandyn ökar i Västergötland och att fler tjejer upptäcker hur roligt det är både att spela samt att få vara en del av ett lag.

Om du får önska dig något inom innebandyn 2022, vad skulle det vara?
- Såklart att det här projektet blir framgångsrikt och får en fortsättning så det blir en långsiktighet, men också att pandemin försvinner och att publiken hittar tillbaka till arenorna för att se den här fantastiska sporten live.

 

 

short_text    Publicerat av David Gillek 2022-01-21, kl 13:17