Vi söker kursledare till säsong 24/25

Publicerad
Tränare Med Tavla Och Block

Vi har högt tryck på våra tränarutbildningar och behöver utöka vårt kursledarteam med fler engagerade kursledare till kommande säsong. Läs vidare om du vill vara med och utbilda och utveckla våra ledare och tränare i Skåne!

Vi söker dig som är engagerad, pedagogisk och tycker om och känner sig trygg med att prata inför grupp. Som kursledare utgår du från Svensk Innebandys utbildningsmaterial och föreläser, presenterar och leder gruppdiskussioner. Utbildningarna hålls både fysiskt och digitalt, oftast på kvällstid och helger. Vissa utbildningar är på 3 h och andra hålls under en heldag eller över två dagar. På fysiska utbildningar kombineras teoretiska och praktiska pass. Utbildningarna hålls på olika platser i Skåne för att komma nära våra föreningar.

Att vara kursledare förutsätter att man går en Kursledarutbildning (KLU) varje år. Utbildningen samt resa bekostas av Skånes Innebandyförbund, och nästa utbildningstillfälle hålls på Bosön i Stockholm 31 maj-2 juni. Under utbildningen får du all information om våra utbildningar och dess innehåll. Du får stöttning i din roll som kursledare och det är ett tillfälle att få träffa alla andra kursledare ute i landet. Det är avgörande att du kan delta vid detta tillfälle när du anmäler ditt intresse till att bli kursledare. Kursledarutbildning ger dig behörighet att hålla samtliga utbildningar. Vartannat år hålls KLUn digitalt.

Som kursledare får du ett fast arvode för varje genomförd utbildning samt reseersättning för resor utanför ditt närområde. Du får även Svensk Innebandys profilkläder att bära vid kurstillfället.

De utbildningar som ges under säsongen är Grundutbildning Barn & Ungdom, Grundutbildning Junior & Senior, Steg 1 Grön, Blå, Röd och Svart. Steg 2 Röd, Målvakt Röd och Svart samt Licensfortbildningar – Knäkontroll, Innebandyfys, Träningsplanering och Lekens betydelse. r kan du läsa mer om utbildningarna. 

Om du är intresserad av att inta kursledarrollen hos oss på Skånes Innebandyförbund, skicka ett mail till sarah.jaxell@innebandy.se och berätta lite om dig själv och vad du ha för innebandybakgrund. Skriv gärna vilka utbildningar du kan tänka dig att hålla. Vi behöver dig som kan hålla utbildningar redan från säsongsstart i augusti 2024. Sista dag för ansökan är 31/3-2024. Observera kravet på att kunna delta på kursledarutbilning på Bosön, Stockholm 31/5-2/6.

 Ett roligt uppdrag där du gör en viktig skillnad för skånsk innebandy! Skicka in din ansökan idag!

Publicerad av Sarah Jaxell

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS