Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

#tillbakatillhallen

Efter en säsong starkt präglad av pandemin ser vi nu ut att gå mot en allt mer normal innebandyhöst. Vi blickar hoppfullt framåt och vill tillsammans med er föreningar och hela innebandyskåne se till att denna återstart blir något utöver det vanliga. För att synas, inspirera och motivera har vi dragit igång kampanjen #tillbakatillhallen. Genom hashtaggen ska vi alla kunna visa upp att vi är tillbaka i hallen för att spela, leda och döma. Syftet med att visa detta är att vi vill bli fler, både nya och nygamla spelare, ledare och domare. Vi vill se nya grupper och lag startas upp för barn och unga, motionärer och äldre. Hoppas att ni alla vill vara med och bidra till att sprida budskapet och skapa aktivitet i hallarna!
 
Många av er har redan sett vårt Facebookevenemang och börjat använda hashtaggen i era inlägg på Facebook och Instagram, det är fantastiskt kul att se och nu vill vi se det ännu mer. Under kampanjen kommer vi samla in och publicera videohälsningar från personer runt om i innebandyskåne som är tillbaka i hallen på ett eller annat sätt.
Vi ser gärna att ni själva uppmuntrar era spelare, ledare, domare och organisationsledare att skapa egna korta klipp där de visar upp att de är tillbaka i hallen och berättar vad de saknat mest med innebandyn, lägg sen upp klippen och använd #tillbakatillhallen.
 
Så leta upp vårt Facebookevenemang och klicka i att ni kommer, dela gärna. Använd #tillbakatillhallen i era inlägg. Starta upp och bjud in till nya lag och grupper och framförallt: Sprid detta till alla i er förening och dess närhet. 
Vi ser fram emot återstartshösten!

short_text    Publicerat av Sarah Jaxell 2021-08-23, kl 14:32