Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Sommarträning för domare

Skånes Innebandyförbund arrangerar sommarträning för domare. Tillsammans med några av våra domare, som ställer upp som instruktörer, och föreningar, vars hallar vi lånar, vill vi ge våra domare möjlighet att träna Floorball Fitness tillsammans under sommaren. Det finns även möjlighet att träna löpning på egen hand efter ett 10 veckors löpprogram.

Med Floorball Fitness får du allsidig och rolig träning och du tränar både styrka och kondition till stora del med klubba och boll. Löpträningen förbättrar din kondition med målsättning att genomföra ett godkänt eller förbättrat konditionstest inför kommande säsong.

Floorball Fitness-pass kommer hållas på några olika platser i Skåne. Träningsschema med tid och plats för Floorball Fitness och löpprogram finns på hemsidan för domare. Vi fyller på löpande när fler tillfällen blir inbokade. Schemat finns på www.innebandy.se/skane/domare/domartraning/.

Första tillfället ges 18 maj i Bråhögshallen, Staffanstorp, med Simon Broman som instruktör. Ta gärna med en vän (behöver inte nödvändigtvis vara domare själv) och kom med i gemenskapen!

Intresseanmälan görs vi evenemang på Facebook så att instruktörerna får ett ungefärligt antal att planera träningspasset utifrån. Länk till evenemang: https://fb.me/e/2nyy7RgoS

- Vill du hjälpa till att fylla på träningsschemat med fler pass och kan erbjuda halltid – ta kontakt med sara.berglind@innebandy.se så ser vi till att dela informationen på hemsida och Facebook.

- Kan du ställa upp som instruktör på din ort? Vi behöver fler som kan hålla i passen. Instruktörer kommer få en kort introduktion till Floorball Fitness innan vi kör igång. Som instruktör får du arvode och körersättning.

- Vid frågor om löpning och löpprogram, kontakta Sarah med ett mail till sarah.jaxell@innebandy.se.

 

short_text    Publicerat av Sarah Jaxell 2022-05-05, kl 09:29