Schema Finnkampen

Publicerad

Här kommer schemat för vad som händer under dagarna som Finnkampen kommer! Det kommer finnas en mängd aktiviteter för besökare, ledare, domare och alla som är intresserade av innebandy!

Torsdag 5 sep 

Kl 16:00-18:00 Sverige har en öppen träning där det kommer vara en internmatch. Efter kommer det vara en frågestund och sen autografskrivning vid entrén.

Fredag 6 sep 

Kl 15:00-18:00 Välkommen till folksporten, Prova på, hinderbanda, prickskytte och speedshooting + lite andra aktiviteter!

Kl 16:30-17:30 Föredrag och frågestund ang Publik, partnerskap & arrangemang med Stefan Jonasson som är marknadschef och arrangemangschef på Svenska innebandyföbundet

 Kl 19:00 – Finnkampen match Sverige – Finland. Efter matchen kommer det även erbjudas en halvtimmes autografskrivning. Spelare som kommer finnas tillgängliga varierar från match till match.

Lördag 7 sep 

 Kl 12:00- 14:30 Välkommen till folksporten, Prova på, hinderbanda, prickskytte och speedshooting + lite andra aktiviteter!

Kl 15:30 – Finnkampen match Sverige – Finland. Efter matchen kommer det även erbjudas en halvtimmes autografskrivning.

Kommer även finnas en föreläsning för domare som är intresserade! Mer information kommer och schemat kommer att uppdateras när vi fått tider klart.

Glöm inte heller att köpa landslagströjor eller en landslagsskarf för att visa din support för Sverige! Ni kan hitta det via länken till Stadiums hemsida https://www.stadium.se/foreningar/2591625.

Publicerad av Robin Engström

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS