Godkända dispenser

Godkända dispenser säsongen 2019-20

Damer Division 1

Västerbottens Innebandyförbund har godkänt dispenser för nedanstående föreningar att använda sig av underåriga spelare i representationslaget i Damer Division 1. Samtliga dispenser har godkänts mot bakgrund av att föreningarna angett att man har få spelare i sina trupper och riskerar att dra sig ur seriespelet, eller att inte kunna genomföra vissa matcher. Dispenserna gäller för spel i Damer Division 1 i Västerbotten säsongen 2019-20. Samtliga dispenser kan komma att dras in om förutsättningarna ändras för dessa föreningar. Dispenserna gäller även vid eventuellt kvalspel under våren 2020 till Allsvenskan Damer säsongen 2020-21.

Förening: Holmsund City IBC
Spelare: Julia Holmgren, Elvira Eneroth samt Thea Mattsson (målvakt), samtliga födda 2004.

Förening: Röbäcks IF
Spelare: Hilda Skyttberg född 2004

Förening: Gamla Stan IBK
Spelare: Emilia Haldebo samt Moa Lundström, bägge födda 2004.

Förening: Örnsköldsvik IBF
Spelare: Matilda Bergström och Emmy Dahlbäck, bägge födda 2004.
Dispenserna tidsbegränsas till att gälla till och med 31 december 2019.

 

Herrar Division 2 och Herrar Division 3 Norra

Västerbottens Innebandyförbund har godkänt dispenser för nedanstående förening att använda sig av underåriga spelare i representationslaget i Herrar Division 2 eller i Herrar Division 3 Norra. Dispenserna har godkänts mot bakgrund av att föreningen angett att man har få spelare i truppen och riskerar att dra sig ur seriespelet, eller att inte kunna genomföra vissa matcher. Dispenserna gäller för spel i Herrar Division 2 eller 3 i Västerbotten säsongen 2019-20. Samtliga dispenser kan komma att dras in om förutsättningarna ändras för dessa föreningar. Dispenser utan tidsbegränsning gäller även vid eventuellt kvalspel under våren 2020 till Herrar Div. 1 säsongen 2020-21.

Förening: Spöland Vännäs IF
Spelare: Erik Eriksson, Isak Nylander och Jonas Appelfeldt, samtliga födda 2004. Dispenserna tidsbegränsas till att gälla till och med 3 november 2019.

Förening: Gamla Stan IBK Ungdom
Spelare: Ludvig Hörlin och Ville Mikkonen samt Axel Blancher (målvakt), samtliga födda 2004.
Dispenserna tidsbegränsas till att gälla till och med 31 december 2019.