TRÄNARSEMINARIUM – MÅLVAKTEN

Publicerad
INKLUDERA MÅLVAKTEN HEMSIDA

Onsdagen den 7:e februari arrangerar vi ett tränarseminarium på temat ”inkludera målvakten”. Efter seminariet ser vi SSL-matchen mellan FC Helsingborg och Pixbo. Seminariet riktar sig till dig som är tränare på röd/svart-nivå. 

När:              Onsdagen den 7:e februari  

Tid:               Seminariet börjar 17.45 och matchen 19.00 (slut ca 21.00)

Var:               Idrottens Hus, Helsingborg   

Ämne:          Inkludera målvakten  

Föreläsare:  Daniel Pålsson  

 

För vem

Seminariet riktar sig lite extra mot er tränare som inte har lyxen att ha tillgång till en dedikerad målvaktstränare i tränarteamet eller inom föreningen. Detta då seminariets syfte är att ge de bästa tipsen för hur ni med enkla medel ska involvera era målvakter än mer i träningen samt djupare förståelse för deras situation. Men självklart är alla ni som redan är eller funderar på att sadla om till målvaktstränare välkomna också.

 

Daniel Pålsson

Daniel är fd målvakten som sadlade om till målvaktstränare för många år sedan och fostrade b la under många år FC Helsingborgs (och svenska landslagets) stormålvakt Jonathan Edling. Idag är Daniel verksam i Munka-Ljungby och inom landslagsverksamheten med ansvar för målvakterna.

 

Anmälan

Anmäl dig via vår hemsida och betala in deltagaravgiften om endast 350 kr på Skånes IBFs bankgiro 5038-7349. Det krävs alltså att både anmälningsavgiften och anmälan via hemsidan är oss tillhanda för att ledaren ska kallas till seminariet. Vi kan ta emot max 25 deltagare, först till kvarn!

Sista anmälningsdag – torsdagen den 1:a februari. Anmäl dig här!  
Det kommer att serveras kaffe och fika vid starten.  

 

Vid frågor & funderingar kontakta: 


Mikael Jeppsson
Skånes Innebandyförbund
mikael.jeppsson@innebandy.se


Foto: Per Wiklund 

Publicerad av Mikael Jeppsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS