" />

Jan Öhrskog är invald i Hall of Fame

Publicerad
Jan Öhrskog Hof

Skånes Innebandyförbund kan glädjande presentera att vi har inrättat "Skånsk Innebandys Hall of Fame" för att hylla och uppmärksamma personer som gjort stora insatser inom den skånska innebandyn. De första utmärkelserna delades ut på årsmötet den 18 juni.

Hall of Fame: Jan Öhrskog

Motivering:

"Jan Öhrskog var ordförande i Skånes Innebandyförbunds styrelse under åren 1999–2008 och ledamot av Svenska Innebandyförbundets Förbundsstyrelse 2001–2006. Jan kom in med hög ambition och en tydlig bild av hur skånsk innebandy skulle utvecklas. Under dessa år drevs därför stora satsningar på föreningsutveckling och tillsammans med anställda och ideella utvecklades även förbundets verksamhet snabbt.  

Jans fokus låg även på att flytta fram skånsk innebandys position som arrangör av internationella evenemang och därmed stärka skånsk innebandys varumärke och locka fler till sporten. Tack vare ett antal väl genomförda evenemang fick Skåne arrangera gruppspel i VM 2006 och där lades grunden till framtida arrangörskap vid SM-finaler och nu hela VM 2024. Som en nyckelspelare i utvecklingen av skånsk innebandy väljs Jan Öhrskog in i Skånsk Innebandys Hall of Fame."

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS