Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Tränare sökes till FBC Helsingborg

Just nu är vi i FC Helsingborg i en häftig resa att bygga en hållbar förening som ska vara förankrad i den skånska innebandyn. En viktig del av detta att ge rätt förutsättningar för våra unga och talangfulla spelare i föreningen.
Där har vårt lag i division 2 Skåne, FBC Helsingborg, en nyckelroll. Där får flera av våra juniorer sitt första möte med seniorinnebandyn. Under de senaste tio åren har över 40 spelare från vår egen junior/ungdomsverksamhet fått chansen i vår SSL-trupp. Det är siffror vi är väldigt stolta över och något vi vill fortsätta fostra. Det vi nu söker är en huvudtränare för vårt utvecklingslag som spelar i division 2.
Vi söker en tränare med ambitioner att komma vidare i sin tränarkarriär och brinner för att utveckla unga spelare och hjälpa dem ta nästa steg i sin karriär. Vi som klubb erbjuder en proffsig organisation med goda möjligheter till fortbildning. Det finns även möjlighet att vara med att påverka juniorverksamheten i stort. Dessutom är det ett nära samarbete med ledarstaben i SSL-laget som kommer ge ovärderlig erfarenhet.
Är du tränaren vi söker? Skicka då in din ansökan med lite kort om dig själv och din innebandybakgrund till joel@fch.nu där även frågor om rollen kan ställas.

short_text    Publicerat av Henrik Paulsson 2021-04-23, kl 18:14