Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Nu kör de regionala nätverksträffarna igång!

Under säsongen satsar vi på regionala nätverksträffar i distriktet för att stärka dialog, samverkan och utveckling. Vi har delat in innebandyskåne i fyra regioner och kommande veckor är det dags för de första träffarna.

Skurups IBK, Röke IBK, VV-84 SK Bjuv och IBK Lund är först ut som medarrangörer till nätverksträffarna. Redan nästa vecka träffas region syd i Skurup och region nordöst i Hässleholm, i december arrangeras höstens återstående träffar i Bjuv respektive Lund. 

På träffarna kommer representanter för regionens föreningar att mötas för att diskutera gemensamma utmaningar och utveckla samarbeten. Förutom att träffa varandra kommer föreningarna träffa representanter för Skånes Innebandyförbund och RF-SISU Skåne och ges chansen att tycka till om vår verksamhet samt diskutera vad vi i skånsk innebandy gemensamt behöver satsa på framöver. 

Målgrupp för träffarna är organisationsledare och andra intressenter i respektive region. Föreningarna har möjlighet att delta med flera representanter och vi träffar gärna engagerade ledare tillsammans med organisationsledare på träffarna. Anmäl er nedan eller kontakta er förening om ni vill delta.

Regionala nätverksträffar:

Region syd: Onsdag 17 november i Skurup. Mer information och anmälan: https://forms.gle/Xf6brk1N14pPb3qc7

Region nordöst: Söndag 21 november i Hässleholm. Mer information och anmälan: https://forms.gle/tkJjZ3Xhtz6cfgEf9

Region centralt/väst: Måndag 6 december i Lund. Mer information och anmälan: https://forms.gle/jWSS9QGVTJtYmKUi6 

Region nordväst: Lördag 11 december i Bjuv. Mer information och anmälan: https://forms.gle/ebaw62RWmFBTaDtw5

short_text    Publicerat av Simon Löf 2021-11-12, kl 13:51