Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Nomineringstider!

Vårtider i luften och med det ny kreativ energi och nya möjligheter att vara med och forma Skånsk Innebandy! Valberedningen vill på det här sättet göra Skånes föreningar uppmärksamma på att vi närmar oss ett årsmöte med flera valbara vakanser. Ta chansen att göra era röster hörda!

Under de senaste två åren har organisationen haft vakanta platser i styrelserum och i valberedningen. Nu när verksamheten kommit igång på bred front igen, hoppas vi att ni skickar in och nominerar nya kandidater som vill vara med och påverka en positiv utveckling för Skånsk Innebandy. Det är från er och för er som vi arbetar mot framtiden.

Ni har kanske sett denna artikel om skånsk innebandys framtid? Hjälp oss gärna att sprida informationen till Skånes alla hörn! Eller skicka in egna förslag till oss.

Håll också utkik efter inbjudan till årsmötet måndag 20 juni, med ytterligare information. Vi hoppas få träffa er alla där!

Om ni har valberedare i den egna föreningen som vill ha utbyte och stöd från oss, tveka inte att be dem kontakta oss via nedan uppgifter. Vi finns här för er. Tillsammans är alltid starkare och oslagbart bättre!

För Skånsk Innebandy
Valberedningen Skåne

Ola Nilsson

Ordförande

ola.nilsson@innebandy.se

070-838 13 00Mikael Jeppsson

Ledamot

mikael.jeppsson@innebandy.se

Malena Björnlund

Ledamot

malena.bjornlund@innebandy.se


short_text    Publicerat av Henrik Paulsson 2022-04-12, kl 10:59