Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Malmö Redhawks + Höllviken Innebandy = SANT

Malmö Redhawks och Höllviken Innebandy - Skånes två bästa klubbar inom sina respektive sporter - inleder samarbete!

Jon Cervin, marknadsansvarig för Höllviken Innebandy. Hur kommer det sig att denna idén dök upp?

- Jag har genom Corplus arbetat med Patrik Sylvegård (VD/Sportchef) och Mats Larsson (styrelseordförande) i Malmö Redhawks tidigare så vi känner varandra lite. Sedan jag blev marknadsansvarig för Höllviken Innebandy så fick jag frågan från Mats under en lunch, om vi inte kunde ha en gemensam jippo-match i innebandy mellan killarna i Redhawks och vårt SSL-lag. Klart vi hakar på den idén, sa jag. Efter samtal med tränarna i respektive lag har vi fått OK att genomföra detta. 

Alla spelare tycker det skall bli riktigt roligt. Matchen kommer gå av stapeln den 15:e juni i Halörhallen. Det blir en superbra för orten och innebandyn tror jag. 

När vi sedan pratade vidare så inser vi att det finns fler beröringspunkter där vi kunde samarbete. Här är tanken att vi skall fortsätta diskussionerna om hur och i vilka format. Men vi ser mycket fram emot ett bra samarbete. 

Vem vinner matchen?
- Det är ju idrottsmän på högsta nivå vi pratar om, så alla vill ju vinna. Oavsett om det är en jippo-match eller ej. Spelmässigt bör ju våra innebandykillar ro hem detta, men sedan har vi ju ganska fysiska spelare i Redhawks. Jag är nog mer orolig för skaderiskerna, men det är därför vi lagt matchen i juni.

Missa inte det historiska mötet när Skånes två bästa lag inom sina respektive sporter gör upp! Förutom matchen som spelas 3 x 20 minuter kommer det att bjudas på skills competitions, autografskrivning, fotografering och mycket mycket mer! 

Biljetter köper du här.


Text skriven av Höllvikens IBF

short_text    Publicerat av Henrik Paulsson 2019-05-21, kl 11:32