Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Inför Herrettan - Munka-Ljungby IBK

Nu till helgen drar säsongens förbundsserier igång och våra skånska seniorlag i SSL, Allsvenskan och Herrettan är därmed inne på sin sista förberedelsevecka inför premiärmatcherna. Vi har tagit ett snack med lagens tränare inför säsongsstarten. 

I Herrettan premiärspelar Munka-Ljungby IBK borta mot Partille och tränaren Jörgen Hansen berättar om ett spelsuget lag:

– Känslan är bra! Vi har haft en riktigt fin försäsong och grabbarna är riktigt sugna på att få komma igång. Vi har ett par dagar till tekning att gnugga de sista detaljerna på men sen bär de av till Göteborg mot ett på förhand tippat topplag, riktigt kul att vi redan i första matchen får veta var nivån ligger och var vi står i relation till den.

Laget vill under säsongen både nå kvalspel till Allsvenskan och samtidigt bygga ett starkt team:

– Vårt sportsliga mål är att vi ska tillhöra topp-fyra när grundserien är slut och få chansen att kvala upp till allsvenskan. Övriga målsättningar handlar mycket om utveckling av talang och rutin och hur vi skapar den bästa arbetsmiljön för alla i vår grupp, vi vill bygga ett starkt team som trivs tillsammans på plan men också utanför. Kort sagt, vi vill skapa minnen tillsammans på och utanför plan som ger oss glädje och skratt för många år framöver.

Jörgen välkomnar publiken till Munkahallen för att hitta sin favoritspelare av många att välja på:

– Jag tycker att vi har ett jättespännande lag där det finns massvis med spelare att hålla koll på, vi har spelare som redan spelat på en högre nivå och vi har spelare som i framtiden kommer att spela på högre nivå. För mig är det helt omöjligt att välja ut ett fåtal så jag låter det vara helt och hållet upp till varje åskådare att bestämma vem som är deras favorit när dem gästar Munka-hallen i höst.

Vi tackar Jörgen för intervjun och önskar honom och laget lycka till i premiären och under säsongen som helhet!

Foto (målfirande): Roger Nielsen

short_text    Publicerat av Henrik Paulsson 2021-09-17, kl 14:27