Svensk Innebandy och Folkspel bjuder in samtliga föreningar till informationsträff om VM-lotten

Publicerad
VM Lott Förening 1920X1080 Hemsida

Den 1:a april är det säljstart för den unika VM-lotten. En lott speciellt framtagen tillsammans med Folkspel som ger föreningar möjlighet att tjäna pengar och samtidigt vinna fina priser. Välkommen på digital informationsträff

VM-lotten är en unik Sverigelott speciellt framtagen tillsammans med Folkspel. Försäljningen startar den 1:a april och ger deltagande föreningar en möjlighet att tjäna pengar då allt överskott oavkortat går tillbaka till den säljande föreningen i fråga.

Det finns inte heller någon risk förknippad med att börja sälja VM-lotten då samtliga osålda lotter går att returnera till Folkspel.

Är din förening intresserad av att börja sälja VM-lotten? Nu bjuder Västmanlands Innebandyförbund in alla föreningar i Västmanland till en digital informationsträff tillsammans med representanter från Svensk Innebandy och Folkspel den 6 Mars kl 18.00 och den 14 Mars kl 19.00.

På mötet finns Folkspels Mikael Johansson som kommer att gå igenom hur försäljningen går till samt svara på alla potentiella frågor om VM-lotten.

Oavsett vilken roll du har i en förening så är du välkommen att delta på informationsträffen. Träffen kommer att hållas på Teams.

Anmäl dig till informationsträffen genom att klicka här

Läs mer om VM-lotten här.
https://innebandy.se/vm-lotten

 

Publicerad av Michael Rosén

Dela
Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS