SDF-SM

Umeå och Västerbottens Innebandyförbund har fått förtroendet att arrangera distriktslags-SM 2022 (3 – 6 november) för pojkar och flickor födda 2005. Umeå kommer även att arrangera SDF-SM 2024 som spelas 3 - 7 januari.

All information om SDF-SM hittar ni på nedanstående sida.

SDF-SM Umeå 3 - 6 november
------------------------------------------

En ny ansvarig för Distriktslagen. Uppdaterad 2022-05-20

Västmanlands Innebandyförbund är oerhört tacksamma att vi fått in en ny ansvarig till våra distriktslag.

Vi välkomnar Paul Hellquist varmt välkommen till verksamheten. Paul kommer att vara den som administrerar denna verksamhet och fungera som överledare för våra distriktslag. Paul kommer även att vara ett bollplank till våra ledare och han kommer ha en nära kontakt med er ledare som nominerat era spelare till distriktslagen.

Ni når Paul på paul.hellquist@innebandy.se

Vi ser helst att ledare från lagen kontaktar Paul. Föräldrar som har frågor kan givetvis också kontakta honom men helst vill vi att ni föräldrar har en bra dialog med era ledare så sköter Paul kontakten med era ledare och våra ledare.

Varför vi gör så är att om vi har 120 spelare som är nominerade till våra distriktslag och dessa 120 spelare har 240 föräldrar så kommer det bli en för stor apparat att ha dialog med alla spelare och dess föräldrar och därför ser vi helst att Paul Hellquist har en bra dialog med era klubbtränare i första läget.

SDF-lag tjejer är glad
Distriktspartners
OXDOG

Populära sidor

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS