Utveckla din förening! (Nytt datum, 29/4)

Publicerad
Svenskacupen Flagga Lineup
Engagera er och delta i 6-stegsprogrammet i Vår Förening Vill med Upplands Innebandyförbund och RF-SISU Uppland. Vi anordnar bland annat en processdag på IFU Arena där ni som förening har chansen att få utveckla er verksamhet, planera för året 2023 och utbyta erfarenheter med andra föreningar. Detta är en bra möjlighet att bredda era kunskaper, utveckla er förening och uppländsk innebandy. För att kunna vara med på processdagen behöver ni som förening ha genomfört stegen Föreningskollen och Styrelsekollen.

Den fysiska träffen

När: Söndag, 29/4

Var: IFU Arena, Upplands Innebandyförbunds konferensrum

Tid: 10:00-16:00

Agenda: Grundutbildning för organisationsledare, analys av enkätsvar och handlingsplan utifrån svaren. Vi bjuder på lunch och fika.

Upplands Innebandyförbund står för kostnaden av koder som ni behöver köpa för att kunna genomföra enkätundersökningen.

Vad är då Vår Förening Vill? Det är ett samarbete mellan Svenska Innebandy-/förbundet/distrikten och RF-SISU, som tillsammans erbjuder ett stödverktyg till föreningarna. Det är ett webbaserat föreningsutvecklingsverktyg med inslag av fysiska möten.

Föreningar ska stegvis arbeta med föreningsutveckling utefter fyra olika teman: Föreningsidé, Organisation, Verksamhet, och Kommunikation.

Information om de två stegen som ni behöver göra innan den fysiska träffen: Den första enkäten heter Styrelsekollen och genomförs av förtroendevalda och andra organisationsledare, exempelvis sportchef, barn – och ungdomsansvarig och kommittémedlemmar. Den andra enkäten heter Föreningskollen och besvaras av utövare, ledare och anhöriga. Bägge enkäter utgår från de fyra teman föreningsidé, verksamhet, organisation och kommunikation.


För att anmäla er, mejla till: martin.brandt@innebandy.se
(Namn, förening och roll)

Vid frågor, mejla till: johan.good@innebandy.se eller william.lind@rfsisu.se 

Publicerad av Martin Brandt

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS