Årets Konvent! (Full bokat)

Publicerad
StIBF Fortbildningshelg

OBS! Upplands konvent är nu fullbokad.

Kul att vårat konvent i Nova Park har blivit fullbokad. Många av er som anmälde sig igår hamnade på reservlistan och vi kommer återkomma till er nästa vecka om vi har lyckats fått mer platser till konventet.

Inbjudan till Gävleborgs- Upplands- och Dalarnas Innebandyförbunds Konvent 2024

Huvudsakliga syftet är att föreningen/personerna ska få med sig kunskap och verktyg för att kunna förbättra och effektivisera den egna föreningen och dess utveckling men även det övergripande klimatet och stämningen i och runt våra matcher och träningar. Samt få inspiration och verktyg till sitt ledarskap. Utöver detta så vill vi även att deltagarna ska få nätverka med andra föreningar och utbyta kunskap och erfarenheter. 

Vad ingår i anmälan?

Hotellnatt, middag och frukost! Inspirationsföreläsningar för tränare och styrelse, föreningsutveckling, chansen till att påbörja eller få stöttning av föreningsverktyget Vår Förening Vill, erfarenhetsutbyte och valbara pass.

När är konventen?

Dalarna – 15-16 november

Gävleborg – 22-23 november

Uppland – 22-23 november (Plats: Nova Park, Knivsta)

Start ca kl 17 på fredagen och slut ca kl 12 på lördagen i Uppland.

Kostnad?

Konventet är kostnadsfritt 

Du kan anmäla dig till vilket distrikt du vill oavsett vart du bor. Konventen kommer så gått som erbjuda densamma i föreläsningsutbud, med en aning avstickare. Exakt tidsplan under de tänkta dagarna samt föreläsningsschema kommer till din mejl senast i oktober månad.

Till en början kan tre personer per förening + styrelsen anmäla sig till Konventet (meddela gärna ämnat förbund vid fler intressenter från samma förening). Först till kvarn gäller eller fram till den 29 september. 

Anmälan!

Uppland: Full bokat

Anmälan till konventet för Dalarna och Gävleborg hittar du under utbildningar på respektives hemsidor.

Frågor?

Gävleborg - Gavleborg@innebandy.se

Uppland - Uppland@innebandy.se

Dalarna - Monika.tilander@innebandy.se 

Publicerad av Martin Brandt

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS