Vi presenterar - Madeleine Bäckström!

Maddes1

Madeleine Bäckström, 58 år. Administratör på Västsvenska Innebandyförbundet sedan dryga 2 år tillbaka.  

Hos Västsvenska Innebandyförbundet gör jag lite av varje - uppdaterar hemsidan för att få den så användarvänlig som möjligt, är irriterande ordnörd, skriver protokoll och försöker finnas tillgänglig för att hjälpa föreningar och ledare med diverse.

Idrotten har alltid varit nära i livet - på något sätt. När vi var små så höll man på med både den ena och andra idrotten, mest hela tiden. Har spelat handboll i Wasaiterna, fotboll i Utbynäs SK och Mossens BK samt en kort sejour i Guldhedens IK. Har jobbat i förening med både fotboll och innebandy i närmare 15 år, så jag vet vilka utmaningar föreningar har. Och vilken tid jobbet tar. 

Innebandy blev det för att det endast fanns fotboll i vårt närområde. Min vän bestämde att vi skulle se till att det fanns innebandy också, så sagt och gjort. Min son älskade innebandyn från första början så det har varit lätt att fortsätta jobba för både hans lag och innebandyn i området. Sonen (med flera) gick vidare till större innebandyföreningar, men det har alltid varit en fantastisk förmån att få vara med under så många år. Jag har varit både ledare och tränare, lagmamma och suttit i styrelsen. Så mycket glädje! Önskar att fler engagerade sig som ledare, det ger så otroligt mycket tillbaka. 

Några av de bästa innebandyminnena jag har handlar alla om glädjen och gemenskapen! Och VM i Göteborg, 2014. Det var grejer, det!

När vi snart har presenterat hela vår styrelse och alla oss på kansliet, är planen att börja presentera er - föreningarna i distriktet!

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS